Heimish

Heimish - All Clean Green Foam


En pH-balanceret rens baseret på grøn te som effektivt fjerner make-up, skidt og overskydende olie fra huden. Med den pH-balancerede rens giver du din hud de optimale betingelser for at bevare en sund pH-værdi, hvilket forbedrer din huds generelle sundhed.

Lager status

Produktet er på lager

99,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En pH-balanceret rens baseret på grøn te som effektivt fjerner make-up, skidt og overskydende olie fra huden.

Udover grøn te finder man også den beroligende urt, centella asiatica, som er effektiv til at formindske rødme og irritation, samt give en mere ensartet hudoverflade.

Rensen beroliger og fugter huden, samtidig med at den bløde og delikate skum effektivt men mildt renser hudens overflade. Du får derfor følelsen af en hel ren hud, uden at føle dig udtørret eller helt stram i huden.

Med den pH-balancerede rens giver du din hud de optimale betingelser for at bevare en sund pH-værdi, hvilket forbedrer din huds generelle sundhed.

All Clean Green Foam er perfekt til dig med sensitiv hud. Indeholder ikke parfume, parabener, æteriske olier, udtørrende sulfater, silikone og udtørrende alkohol.

 

150 g.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Mai H 01-06-2021

(Normal hud)
Elsker alle cleanser, der på deres produkt fortæller dens pH-værdi, og Heimish er virkelig en vinder for mig. Den er så basic, som den kan være, og virkelig på den positive side. Indeholder ikke parfume, æsterisk olie og minimale ingredienser. Min hud føles ikke udtørret efter brug og føles sund.

Af: Hatice 11-04-2021

Denne facewash var desværre lidt for udtørrende for min kombinerede hud. Min hud føltes lidt stram efter og jeg havde den squaky clean feeling, desværre ikke et staple for mig

Af: Huaisang 11-04-2021

Denne rens er virkelig mild og effektiv. Jeg bruger den midt på dagen, når jeg kommer hjem fra arbejde (hvor jeg går med mundbind hele dagen), så det er dejligt med et mildt produkt, der virker.

Af: Karina 11-04-2021

Et skønt rense produkt som er meget mild imod huden. Huden føles godt afrenset efter brug, og ekstra pris er da den billige pris, da produktet holder meget længe.

Af: Emily 10-04-2021

En skøn rens, der gør, hvad den skal. Behagelig at bruge og irriterer ikke. Drøj i brug!
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Heimish - All Clean Balm

Heimish - All Clean Balm

En oliebaseret rens, der øjeblikkeligt renser selv tung og vandfast makeup af, samtidig med at fjerne skidt og snavs fra huden efter en lang dag. Heimish All Clean Balm er god til alle hudtyper og er baseret på naturlige ingredienser.

169,00 kr.
Bestseller
Koreansk hudpleje - Cosrx - Low pH Good Morning Gel Cleanser - kan behandle rødme og store porer

Cosrx - Low pH Good Morning Gel Cleanser (150 ml.)

En let og skånsom rens, der er pH balanceret til at komplimentere huden. Den renser effektivt huden og fjerner makeup samtidig med at den efterlader overfladen mildt fugtet. God til alle hudtyper.

114,00 kr.
Bestseller
Pyunkang Yul - 1/3 Cotton Pad

Pyunkang Yul - 1/3 Cotton Pad

Tynde vatrondeller, hvor du kun behøver at bruge 1/3 så meget produkt, som du normalt ville putte på en vatrondel. Begynder ikke at fnugge eller falde fra hinanden.

29,00 kr.