Bestseller

Mizon

Mizon - Bye Bye Pimple Patch


Et tyndt ”bumse plastre” som du sætter over bumsen, hvilket suger alt indholdet ud, så den hurtigere forsvinder.

Lager status

Varen er midlertidigt udsolgt

44,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

Et tyndt ”bumse plastre” som du sætter over bumsen, hvilket suger alt indholdet ud, så den hurtigere forsvinder.

I pakken er der 24 plastre som er så godt som usynlige, når de bliver sat over bumsen. Plastret beskytter bumsen mod udefrakommende bakterier, som kan gøre urenheden værre og samtidig reducerer plastret intensivt bumsen.

Med dette plaster forebygger du akne-ar, da du ikke behøver at prikke din bums for at få indholdet ud af den.

Et godt tip er at sætte den på natten over, så plastret kan arbejde imens du sover. Du tager det derefter af når du vågner. Er veganske.

Er fri for parfume, parabener, farvestoffer, silikone, alkohol, sulfater og æteriske olier.

 

Sådan bruges produktet
Kan hjælpe på
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Huaisang 11-04-2021

Jeg var ret vild med dem her da jeg åbnede min julekalender. De er skønne at bruge. Nemme at få af arket og ser (næsten) helt usynlige ud på huden. (Vil man have nogle plastre som er endnu mere usynlige på huden skal man have fat i dem fra Pyunkang Yul). De suger fin pus ud og efterlader huden fin. Dog vil jeg ikke anbefale at man bruger dem lige efter en dyb rens af huden eller back-to-back, da min hud fik en lidt 'brænd-sårs' reaktion af det. Ikke noget voldsomt, men jeg var nok for ivrig, man lærer jo kun af sine fejl alligevel.
Vil klart anbefale disse plastre. De virker virkelig godt.

Af: Tine 10-04-2021

De er super gode og utroligt at de kan hjælpe med at få det hvide ud af bumsen. Det er jeg bare så imponeret over. Men man kan ikke bruge dem om dagen, man vil kunne se at man har plaster på. Jeg bruger dem om natten, og det virker.

Af: Hans 17-02-2021

Har tidligere brugt dem fra Cosrx, men da de var udsolgte, prøvede jeg dem fra Mizon. Og de er mindst lige så gode. Så rart at have 2 ynglings bumseplastre.

Af: Sille 11-02-2021

Jeg synes virkelig, at de er dem fra cosrx underlegen. :/ Købte disse, da dem fra cosrx er udsolgt, men øv. De hiver såret af den healende bums med af, når man tager dem af, hvilket totalt smadrer healingsporcessen. De er heller ikke lige så gode til at få betændelsen ud, eller, de formår faktisk overhovedet ikke at gøre det, er min oplevelse.
Dem køber jeg ikke igen, bare ærgerligt, at jeg købte to pakker :(

Af: Line Kristine Nielsen 17-01-2021

Rigtig gode - en stor bums er helt flad og påbegyndt heling efter en nat med plastret på <3
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Cosrx - Acne Pimple Master Patch

Cosrx - Acne Pimple Master Patch

Disse pimple patches er små, tynde stickers, man sætter over bumsen, som der natten over trækker bakterier og pus ud, med det resultat, at bumsen hurtigt forsvinder.

48,00 kr.

Some By Mi - Clear Spot Patch

Bumseplastre fra det populære mærke Some By Mi som effektivt reducerer urenheder og bumser natten over.

44,00 kr.

Pyunkang Yul - Acne Spot Patch Super Thin

En acne patch er et tyndt ”klistermærke”, som man sætter over bumsen, som hurtigt formindsker inflammationen og sørger for, at ingen bakterier kommer ned i urenheden. Derfor minimerer man også akne-ar.

34,00 kr.