Petitfee

Petitfee - Resurrection Plant Soothing Gel Mask


En fugtgivende sheet-maske som indeholder en nærende gel der giver din hud nyt liv. Masken indeholder et bærkompleks, som forsyner din hud med en overflod af antioxidanter og næring.

Lager status

Varen er midlertidigt udsolgt

15,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En fugtgivende sheet-maske som indeholder en nærende gel der giver din hud nyt liv.

Resurrection Plant Soothing Gel Mask indeholder et bærkompleks, som forsyner din hud med en overflod af antioxidanter og næring, så du er sikker på at opnå en gennemfugtet og elastisk hud. Bærkomplekset bidrager samtidig også til en mere ensartet hudtone. På ingredienslisten finder du også hyaluronsyre, som er en ingrediens der effektivt trækker fugt til huden, så du oplever en langvarende glød.

Selve sheet-masken er lavet på et luksuriøst materiale der har en god pasform til ansigtet, så du er sikker på at få en spa-lignende oplevelse. 

Masken skal sidde på i 15-20 minutter. Når masken tages af masseres overskydende serum ind i huden, og skal derfor ikke skylles af.

Resurrection Plant Soothing Gel Mask er fri for parfume, æteriske olier, parabener, silikone, sulfater og udtørrende alkohol. 

 

Kan hjælpe på
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Apollonia 11-04-2021

Fugter rigtigt igennem, fugten holder i flere dage for mig. På mig er den dog meget længe om at “tørre ind” når jeg tager masken af efter 20min. behøver/kan næsten ikke tilføje andet creme - men så sparer man også på andre produkter den dag :-P

Af: Lotte Møller 10-04-2021

Rigtig god sheet maske, der virkelig tilfører masser af fugt til huden. Super pasform omkring øjne og mund i forhold til andre masker jeg har prøvet. Vil helt sikkert anbefale denne og vil også købe den igen.

Af: Lone 16-10-2020

Ynglings maske. Brugte den i sommers, som superfugter efter dage i solen, ekstra god når den opbevares på køl

Af: Isabella 29-05-2020

very good

Af: Larysa 28-04-2020

En dejlig maske med rigtig god pasform.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Benton - Snail Bee High Content Sheet Mask

En multifunktionel sheet-maske baseret på snegleslim og bigift der giver en ungdommelig glød og ensartet hudtone, samtidig med at den forebygger rynker og fine linjer.

24,00 kr.

Benton - Aloe Soothing Mask Pack

En reparerende og beroligende sheet-maske med hele 48% aloe vera og grøn te ekstrakt.

24,00 kr.

Petitfee - Silk Amino Serum Mask

En fugtgivende sheet-maske som gør huden silkeblød og strålende. Med maskens indhold af aminosyrer, giver den huden et boost af næring og bidrager til en sund glød.

15,00 kr.