GRATIS FRAGT I DK

over 399 kr. - ellers 29 kr.*

1-3 DAGES LEVERING

bestil inden kl. 16

KUNDESERVICE

4248 0700 kl. 15-20

0
Bestseller

Etude House - My Lash Serum

En øjenvippeserum der plejer og nærer dine øjenvipper og tilfører fugt. My Lash Serum gør dine vipper længere og mindre skrøbelige, så man får fyldige og stærkere vipper.

Lager status

Produktet er på lager

79,00 kr.

 Produktet er

En øjenvippeserum der plejer og nærer dine øjenvipper og tilfører fugt. My Lash Serum gør dine vipper længere og mindre skrøbelige, så man får fuldere og stærkere vipper.

Kan også påføres øjenbryn, for sundere og mere fyldige bryn. Kan påføres både morgen og aften, som sidste step i hudplejerutinen, og kan bruges hver dag.

 

9 g.

 

Kan hjælpe på

✓ Korte øjenvipper

✓ Skrøbelige øjenvipper, der falder af

✓ Øjenvipper der mangler volumen og næring

✓ Overplukkede bryn

✓ Bryn der ikke vokser hurtigt nok

✓ Bryn der mangler fylde og liv

 

Ingredienser

Water, Butylene Glycol, Alcohol, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Panax Ginseng Root Extract, Phenoxyethanol, Carbomer, Tromethamine, Symphytum Officinale Leaf Extract, Peg-32, Peg-6, Disodium Edta, Benzophenone-5, Swertia Japonica Extract, Sodium Hyaluronate, Methylparaben, Propylparaben, Yellow 5 (Ci 19140), Ethylparaben, Red 33 (Ci 17200), Isobutylparaben, Butylparaben

Gennemsnitligt antal stjerner

Læs Bedømmelser af Etude House - My Lash Serum

Af: Mette 20-03-2019

Fantastisk øjenvippeserum, som har givet mig meget længere og kraftige øjenvipper. Var i tvivl, da jeg købte den, om så forholdsvis billig øjenvippeserum, også var effektiv. Men det har den virkelig vist sig at være. Allerede efter 14 dage, kunne jeg se en forskel. Kan klart anbefales.

Skriv din egen anmeldelse

Navn
Din anmeldelse

Relaterede produkter

Bestseller
Mizon - All In One Snail Repair Cream

Mizon - All In One Snail Repair Cream

Indeholder hele 92 % filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for bla. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Den behandler også pigmentfejl, som solskader og akne-ar, og er velegnet til alle hudtyper.

179,00 kr.
Bestseller
Mizon - Snail Repair Eye Cream

Mizon - Snail Repair Eye Cream

En alt-i-en øjencreme, der indeholder 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for sine anti-age egenskaber, der fugter og udglatter rynker og fine linjer. Velegnet til alle aldre og hudtyper.

129,00 kr.
Bestseller
Klavuu - Nourishing Care Lip Sleeping Pack

Klavuu - Nourishing Care Lip Sleeping Pack

En intenst fugtgivende læbe-maske, som du kan sove med natten over, eller bruge som en meget nærende og hydrerende læbepomade.

99,00 kr.
Tilmeld nyhedsbrev