Bestseller

Holika Holika

Holika Holika - Aloe 99% Soothing Gel (250 ml.)


En naturlig og ren aloe vera gel. Aloe vera er en fugtgivende ingrediens som har en kølende effekt. På den måde bliver rødme og irritation formindsket og du opnår samtidig en fugtet hud med en blød overflade.

Lager status

Produktet er på lager

79,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En naturlig og ren aloe vera gel, som har en lang række fordele for huden.

Aloe vera er en fugtgivende ingrediens som har en kølende effekt. På den måde bliver rødme og irritation formindsket og du opnår samtidig en fugtet hud med en blød overflade.

Den naturlige konsistens gør, at aloe vera gelen bliver absorberet af huden med det samme og ikke efterlader en fedtet overflade.

Aloe 99% Soothing Gel kan også bruges til at formindske urenheder, akne-ar, store porer og en generel ujævn hudtekstur.

Aloe 99% Soothing Gel er fri for parabener, udtørrende sulfater, æteriske olier, silikone og udtørrende alkohol. 

 

250 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Victoria 14-07-2021

Et fremragende produkt til brug på kroppen, men indholdet af parfume kan være irriterende ved påføring i ansigtet. Jeg anbefaler at bruge gelen som aftersun samt pleje efter epilering/rasering af ben.

Af: Larysa 16-10-2020

Kan bruges til mange ting

Af: Malene Vestergaard 17-09-2020

Bedste all around gel. Jeg bruger den på kroppen, på brandsår, som hårmaske, i ansigtet, på irriteret hud. Alt.

Af: Linda 15-09-2020

Virkelig lækker Aloe Vera gel, som jeg har kunne mixes med alle mine hidtil brugte produkter -uden at smuldre. Meget vigtigt, synes jeg personligt. Jeg kan komme den på i løbet af dagen -og den smuldre stadig ikke ved påsmøring oven på mine tidligere påførte produkter. En uundværlig gel, der hjælper på alt fra at berolige en stresset hudtilstand og lindre hudirritation til pleje og healing af sår og rifter.

Af: Mette Jakobsen 13-09-2020

Super lækker kølende aloe vera gel. Elsker at den trænger så hurtigt ind i huden uden at efterladen huden fedtet.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Nature Republic - Soothing & Moisture Aloe Vera 92% Soothing Gel kan behandle alt fra bumser, rødme, tørhed til irriteret hud.

Nature Republic - Soothing & Moisture Aloe Vera 92% Soothing Gel

En multifunktionel aloe vera gel der kan behandle alt fra bumser, rødme, tørhed til irriteret hud. Denne aloe vera gel indeholder hele 92% af det beroligende aloe vera gel, direkte fra aloe vera planten.

79,00 kr.

Etude House 0.2 Therapy Air Mask - Aloe

Sheet-masken med aloe afhjælper rødme og irritation med dens beroligende og fugtgivende effekt, samtidig med at den holder huden sund og gennemfugtet.

14,00 kr.
Bestseller
Koreansk hudpleje - Cosrx - Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++ - kan behandle tør hud, dehydreret hud, fine linjer og rynker, pigmentpletter og uens hudtone samt genoprettelse af elasticitet / Manglende glød

Cosrx - Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++

En let og mild solcreme der øjeblikkeligt absorberes i huden og føles som en tynd dagcreme til trods for indholdet af solfaktor 50. Solcremen tilfører din hud en mild fugt og glød med dens indhold af både aloe vera og Vitamin E.

129,00 kr.