Bestseller

Klavuu - Nourishing Care Lip Sleeping Pack


En intenst fugtgivende læbe-maske, som du kan sove med natten over, eller bruge som en meget nærende og hydrerende læbepomade.

Lager status

Varen er midlertidigt udsolgt

99,00 kr.

Produktet er
Kan hjælpe på

✓ Sprukne læber

✓ Tørre og dehydrerede læber

✓ Manglende ’shine’

 

Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Malene Vestergaard 24-09-2020

Super lækkert produkt som ikke føles ubehageligt på læberne eller får dem til at klistre sammen. Elsker den

Af: Isabella 25-05-2020

Et virkelig godt læbepomade. Jeg tror det bedste jeg har haft.

Af: Carina 25-07-2019

Den bedste læbepomade, jeg har haft ever. Den giver de lækreste bløde læber, og så er den utrolig dejlig at have på. Den holder i rigtig lang tid, så du skal ikke gå og smøre din læbe hele tiden.

Af: Susanne T 23-06-2019

Virkelig effektiv læbeprodukt, hvis man har tørre læber. Konsistensen er tyk og lidt klistret, men på en god måde, der blot gør at det faktisk bliver siddende på læberne i løbet af natten.

Af: Lise 19-04-2019

Ikke mindre en fantastisk produkt. Bruger den til natten og vågner med bløde og fugtede læber. Bruger den også gerne om dagen som alm læbepomade. Kan kun anbefale den.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

 Klavuu - All-In-One Travel Kit Tilbud

Klavuu - All-In-One Travel Kit

Et eksklusivt rejsesæt bestående af en hel hudplejerutine ud fra 6 af Klavuu’s bedst sælgende produkter fra deres eksklusive ”White Pearlsation” serie i rejsestørrelser.

239,00 kr.
143,40 kr.
Bestseller
Etude House - My Lash Serum

Etude House - My Lash Serum

My Lash Serum er en øjenvippeserum der plejer og nærer dine øjenvipper og tilfører fugt. My Lash Serum gør dine vipper længere og mindre skrøbelige, så du får fyldige og stærkere vipper.

79,00 kr.
Bestseller
Mizon - All In One Snail Repair Cream

Mizon - All In One Snail Repair Cream

Indeholder hele 92 % filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for bla. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Den behandler også pigmentfejl, urenheder og store porer. Den "originale" sneglecreme.

179,00 kr.