Bestseller

Petitfee

Petitfee - Gold Hydrogel Eye Patch


En krukke med 60 individuelle øjenmaske med guld, der både lysner mørke rander under øjnene og mindsker tegn på træthed.

Lager status

Produktet er på lager

119,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En fugtgivende og opstrammende øjenmaske der forebygger fine linjer, aldringstegn og mørke rande. Gold Hydrogel Eye Patch tilfører din hud en stor mængde koncentrerede ingredienser med dens indhold af guld, ginseng, kollagen og rosenvand. I en bøtte får du 60 individuelle øjenmasker

Øjenmaskerne er især velegnet til dig som gerne vil tilføre noget selvforkælelse i din rutine og samtidig opnå at se friskere ud og mindske tegn på træthed.

Ginseng er en ingrediens som er kendt for dens anti-age egenskaber grundet det høje indhold af antioxidanter. Derudover har ginseng også gode fugtgivende og opstrammende egenskaber.

Tip: Hvis du oplever hævede øjen kan du putte øjenmaskerne i køleskabet før brug for en lindrende og kølende effekt. 

Gold Hydrogel Eye Patch er fri for sulfater og silikone. 

 

60 stk.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Lærke Rose 10-04-2021

Helt vildt lækkert produkt! Jeg har dem liggende i køleskabet, så de er dejligt kolde om morgenen. Ja tak!

Af: Birgitte Thygesen 10-04-2021

Skønne øjenmasker, der virkelig giver ekstra fugt til huden. Hvis huden mangler fugt kan de svide lidt, når de sidder på huden. Er rigtig gode til de dage, hvor man er ser ekstra træt ud og er lidt hævede under øjnene. Det er specielt godt, hvis dåsen har været i køleskab iden brug. De har en skøn duft, og er lidt luksuriøse med guldet i :-). Godt produkt der kan anbefales til lidt ekstra luksus i hverdagen.

Af: Tinna 12-02-2021

WOW! Jeg skriver sjældent en anmeldelse, men med denne føles det nødvendigt. Jeg kan se en kæmpe fordel under mine øjne - de er gennemfugtede, mine fine linjer formindskes betydeligt og huden føles fantastisk blød og glat efterfølgende. Kæmpe ja tak!????

Af: Mette Færge 23-01-2021

Fantastiske pads ????. Nu bruger min mand dem også ????. Må have flere.

Af: Hanne Nielsen 24-09-2020

Så lækre og fugtgivende så jeg er blevet mega fan???? og ja de holder hvad de lover
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Heimish - Bulgarian Rose Hydrogel Eye Patch

En multifunktionel øjenmaske, der både lysner mørke rander under øjnene og samtidig hjælper huden med at holde sig stram og fast rundt omkring øjnene.

139,00 kr.

Petitfee - Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch

En krukke med 60 individuelle øjenmasker, som tager sig godt af rynker og træt/kedelig hud. Øjenmaskerne indholder perle-pulver og 24K ren guld pulver der indeholder over 20 forskellige mineraler og aminosyrer.

119,00 kr.

Benton - Snail Bee Ultimate Hydrogel Eye Patch

Eksklusive øjenmasker baseret på sneglesekret, bigift og tangekstrakt, som alle bidrager til en effektiv anti-age effekt og et intensivt fugtboost.

199,00 kr.