Bestseller

Pyunkang Yul - 1/3 Cotton Pad


Tynde vatrondeller, hvor du kun behøve at bruge 1/3 så meget produkt, som du normalt ville putte på en vatrondel. Begynder ikke at fnugge eller falde fra hinanden.

Lager status

Produktet er på lager

29,00 kr.

Produktet er
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Rebekka 17-10-2020

Ej, men hvorfor jeg ikke har anskaffet mig disse tidligere er jo et mysterium! De er virkelige skønne og bløde at anvende, samt sluger en del mindre produkt. Jeg folder gerne mine på midten, på den måde er de nemmere at bruge når man skal vænne sig noget andre end de vatrondeller som jeg ellers har brugt før. Jeg kommer i den grad til at købe nogle flere når jeg har opbrugt min pakke (som der jo er helt vildt mange i!)

Af: Malene Vestergaard 24-09-2020

Bedste og uundværlige pads. Perfekte til at lave små mini sheet masks

Af: Mette Jakobsen 13-09-2020

Et kæmpe plus ved vatrondellerne er, at de ikke suger så meget af ens produkter, men det jeg elsker mest ved de koreanske rondeller er, at de ikke efterlader fnuller på huden

Af: Malene Elm 23-08-2020

Wow hvor er de bare super effektive!
Man sparer virkelig meget produkt ved at skifte over til disse, frem for normale vatrundeller.
De føles lækker på huden, da de er meget tynde.
Udover det, kan man bruge dem som en maske hvilken er mega smart. På den måde kan du selv lave en maske på de områder hvor du har behov for og med det produkt du vil.
Jeg kan slet ikke forestille mig, at bruger de “gamle” vatrundeller nu.

Af: Louise 21-07-2020

De er fantastiske! Blødere end almindelige vatrondeller, og man skal bruge langt mindre produkt. De kan dog folde, når man bruger dem, så det kræver lidt tilvænning.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Pyunkang Yul - Essence Toner 100 ml.

En blanding af en essens og toner, der er utroligt fugtgivende og næringsfyldt. Dette produkt indeholder en masse næring og forskellige mineraler for huden. Er specielt lavet til at kunne bruges af dig, der har meget sensitiv hud, men alle de andre hudtyper får også stor glæde af denne toner.

99,00 kr.

Pyunkang Yul - Mist Toner 100 ml.

En beroligende og fugtgivende toner i en spray flaske, der indeholder kraftfulde antioxidanter, som beskytter huden mod bla. for tidlig aldring og ubalance. Er specielt lavet til at kunne bruges af dig, der har meget sensitiv hud, men de alle andre hudtyper får også stor glæde af denne toner.

99,00 kr.
Bestseller
Mizon - All In One Snail Repair Cream

Mizon - All In One Snail Repair Cream

Indeholder hele 92 % filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for bla. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Den behandler også pigmentfejl, urenheder og store porer. Den "originale" sneglecreme.

179,00 kr.