Sheet-Maske Box abb.


Sheet-Maske Boxen er en månedlig abonnementsbox som hver måned indeholder 7-8 nøje udvalgte sheet-masker. Du vil få tilsendt boxen 1 gang om måneden. Husk at vælge hvilken variant du ønsker!

Abonnementsboxen kan opsiges ved udgangen af hver måned.

139,00 kr.

Sheet-Maske Boxen er en månedlig abonnementsbox som indeholder 7-8 nøje udvalgte sheet-masker. Du vil få tilsendt boxen 1 gang om måneden.
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Karen 22-07-2019

Lækkert at modtage sheet-masker hver måned. I denne box, er der altid nye og spændende masker, som jeg aldrig har prøvet før. Glæder mig hver måned til at det bliver den 1., hvor jeg modtager maskerne.

Af: Christina Vester 20-06-2019

Får frisk glød boksen og der er altid nye masker i boksen og de hjælper meget på min rødme i huden

Af: Emma 16-04-2019

Skønt at blive forkælet hver måned :) Der er de lækreste og meget spændende sheet-masker i boxen.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Etude House 0.2 Therapy Air Mask - Hyaluronic Acid

Sheet-maske med hyaluronsyre gennemfugter huden og sørger for et boost af intensiv fugt (som ikke fedter). Hyaluronsyre er en ingrediens som kan holde sin egen vægt x 1000 i vand, og tilfører derfor en langtidsholdbar fugt.

14,00 kr.

Sheet-maske sæt

Hvis du gerne vil have en masse sheet-masker til en lav pris, er du kommet til det rette sted. Du får 10 af de bedst sælgende sheet-masker fra brands som Mizon, Benton, Some By Mi, Petitfee, Etude House og Missha.

149,00 kr.

Petitfee - Silk Amino Serum Mask

En fugtgivende sheet-maske som gør huden silkeblød og strålende. Med maskens indhold af aminosyrer, giver den huden et boost af næring og bidrager til en sund glød.

15,00 kr.