Bestseller

Tony Moly

Tony Moly - Shiny Foot Super Peeling Liquid


En fodmaske der smertefrit fjerner hård og tør hud fra fodsåler og hæle, så du får de blødeste fødder. Du tager sokkerne på, og lader dem arbejde på i 1½ time. Huden peeler herefter selv af i løbet af 1-2 uges tid.

Lager status

Produktet er på lager

79,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er:

En fodmaske der smertefrit fjerner hård og tør hud fra fodsålerne og hælene, så man får bløde og smukke føder.

Efter man har anvendt masken, begynder alle de døde hudceller at skalle af efter 1-2 uger. Det er vigtigt, at du ikke selv river det løse hud af.

Når masken påføres, startes der med, at putte de små luffer over hver fod. Derefter hældes opløsningen der følger med, ligeligt fordelt ned i begge futter. Brug tapen, der sidder i toppen, til at tape dem til, så at opløsningen ikke løber ud.

Efter ca. 1,5 time har fødderne absorberet opløsningen. Du skyller dine fødder grundigt og smører dem ind i den medfølgende fodcreme. Og så er det bare at vente på, at de døde hudceller skaller af.

Shiny Foot Super Peeling Liquid er fri for parabener, silikone, udtørrende sulfater og udtørrende alkohol.

 

1 stk.

 

Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Tenna Rolsted Laugesen 10-11-2021

Fulgte brugsanvisningen til punkt og prikke, og nu er der gået over en måned, og der er ingenting sket.. Spild af penge.

Af: Victoria 14-07-2021

Dejligt at produktet kommer med alle tingene, man skal bruge, og at det virker, som det skal. Dog er resultaterne efter egen erfaring ikke længerevarende.

Af: Cecilie 13-03-2021

Virkelig effektiv fodmaske! Huden falder bare af og bliver super bløde og lækre.

Af: Isabella 24-05-2020

What det er helt vildt!

Af: Lone 30-04-2020

Har prøvet fod peelingen for 1. gang - det er da helt vildt????????
Jeg er mega fan
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Benton - Shea Butter Coconut Handcream

Benton - Shea Butter Coconut Handcream

En lækker håndcreme med shea butter og kokosolie der tilfører fugt til hænder, negle og neglebånd. Har anti-age egenskaber, så hænderne får et yngre udseende.

79,00 kr.

Benton - Shea Butter & Coconut Body Lotion

En fugtgivende bodylotion som beskytter tør og sensitiv hud imod irritation. Med dens nærende ingredienser og bløde konsistens er bodylotionen nem at smøre ud og huden vil straks blive blød.

159,00 kr.

Benton - Shea Butter & Olive Hand Cream

En fugtgivende håndcreme med 10% shea smør og 2% olivenolie. Disse nærende ingredienser sørger for at beskytte hænderne imod fugt-tab ved at danne en stærk fugt-barriere.

79,00 kr.