3 effektive tips til at formindske akne/bumser på ryggen

Akne på ryggen kan være svært at behandle, da urenhederne sidder et sted, som kan være svært at komme til.
Derudover vil mange også opleve, at ens akne på ryggen har brug for en anden slags behandling, end ens akne i ansigtet. 

Akne på ryggen kan stamme fra mange forskellige ting. De mest almindelige er:

  • Hormoner
  • Genetik
  • Stress
  • Sved
  • Dårlige madvaner

 

Her får du 3 gode tips til at formindske urenheder/bumser på ryggen.

 

1. Sæt dit hår op med et elastisk, når du bruger balsam

Mange kvinder bruger balsam i håret, og i de 5 minutter, hvor balsammen sidder i håret og arbejder, er det en god ide at sætte det op. Grunden til dette er, at der i mange balsamer er ingredienser som potentielt kan tilstoppe porerne og give akne på ryggen. Derfor er det ikke særlig godt, hvis dit hår ligger og hviler på ryggen, mens der er balsam i, så husk dette simple tip, der kan formindske akne på ryggen.

 

2. Sørg for at få vasket din ryg lige efter du har dyrket motion

Sved kan også tilstoppe porerne, og ryggen er et sted hvor de fleste mennesker sveder, når der dyrkes motion. Derfor er det vigtigt, at du med det samme efter du har svedt, får vasket dig på ryggen, så du kan forebygge de tilstoppede porer, der kan føre til akne på ryggen.

 

3. Invester i et effektivt akne-produkt som kan bruges på til akne på ryggen

De fleste produkter til bumser og akne er lavet til ansigtet. Dog er der heldigvis også specifikke produkter som er lavet til akne på ryggen. En af vores bestsellere når det kommer til akne og urenheder på ryggen, er Some By Mi - AHA BHA PHA 30 Days Miracle Acne Clear Body Cleanser. Dette er en krops-sæbe/showergel der forebygger og behandler akne både på kroppen og ryggen. Rensen går ind og renser kroppens hud i dybden på en mild, men effektiv måde. Rensen vil fjerne døde hudceller, berolige rødme og formindske akne og samt urenheder på ryggen. Samtidig vil akne-ar også blive mindre tydelige over tid. 

 

Vi håber, at disse tips var hjælpsomme. Hvis du har problemer med akne på ryggen eller generelt urenheder på kroppen, er du altid velkommen til at skrive til os for at få et tip eller et forslag til behandling.