3 effektive tips til at formindske akne på ryggen

Akne på ryggen kan være svært at behandle, da urenhederne sidder et sted, som kan være svært at komme til. Udover det, er det ikke nødvendigvis de samme tricks, som man bruger til urenheder i ansigtet, som virker på ryggen.

 

Akne på ryggen kan stamme fra mange forskellige ting. De mest almindelige er:

  • Hormoner
  • Genetik
  • Stress
  • Sved
  • Dårlige madvaner

 

Her får du 3 gode tips til at formindske urenheder/bumser på ryggen.

 

1. Sæt dit hår op med et elastisk, når du bruger balsam

Mange kvinder bruger balsam i håret, og i de 5 minutter, hvor balsammen sidder i håret og arbejder, er det en god ide at sætte det op. Grunden til dette er fordi, at der i mange balsamer er ingredienser som potentielt kan tilstoppe porerne. Derfor er det ikke særlig godt, hvis dit hår ligger og hviler på ryggen, imens der er balsam i.

 

2. Sørg for at få vasket din ryg lige efter du har dyrket motion

Sved kan også tilstoppe porerne, og ryggen er et sted hvor de fleste mennesker sveder, når man dyrker motion. Derfor er det vigtigt, at du med det samme efter du har svedt, får vasket dig på ryggen, så du kan forebygge de tilstoppede porer, der kan føre til akne.

 

3. Invester i et effektivt akne-produkt som kan bruges på ryggen

De fleste produkter til uren hud og bumser er lavet til ansigtet. Dog er der nogle effektive multifunktionelle produkter, som både kan bruges til ansigt og krop. En af vores bestsellere når det kommer til krops-akne, er Cosrx - One Step Original Clear Pad. I bøtten er der 70 vatrondeller, som allerede ligger opløst i en væske, som vil formindske dine urenheder. Det eneste du skal gøre, er at tage en vatrondel op ad bøtten og køre den henover de steder på kroppen, hvor du har urenheder.

 

Vi håber, at disse tips var hjælpsomme. Hvis du har problemer med urenheder på kroppen, er du altid velkommen til at skrive til os for at få et tip eller et forslag til behandling.