3 skønheds-nytårsforsæt du burde have i 2019

Alle er forhåbentligt kommet godt ind i det nye år og er begyndt at vende tilbage til deres normale rutiner. Formentligt er der nogle som har sat et eller flere nytårsforsæt, i mens at andre slet ikke tror på den slags. Lige meget hvad synes vi, at du skal tage et kig på denne liste, og se om der ikke er nogle af de (ret overkommelige) nytårsforsæt som du vil give et forsøg. Vi lover dig, at du vil kunne se en forskel på din hud!

 

#1: Undgå at sove med make-up på

Selvom at det til tider kan glippe med at få renset make-up af, inden du går i seng, skal du prøve at gøre det til en vane, at ligge dig til at sove med ren hud. Hvis man sover med make-up på vil det føre til, at ens porer bliver tilstoppet med endnu mere skidt, snavs og make-up, end de allerede har været udsat for hele dagen. Tilstoppede porer kan føre til urenheder, uens hudoverflade og faktisk også bidrage til for tidlig aldring af huden, så man får rynker og fine linjer i en yngre alder. Samtidig kan det gøre både fedtet og tør hud endnu værre. Derfor er det vigtigt at få fjernet make-up, også selvom at du er træt eller kommer sent hjem. Hvis du ikke allerede har en rens, kan du finde dem her.

 

#2: Prioritere noget ’’mig-tid’’ oftere

I en stresset og travl hverdag, er det ofte en selv man prioriterer fra, for at nå alt det, som man ved betyder noget for andre. Her hos www.dermaspace.dk forstår vi godt, at det kan være den nemme løsning, men vi går 100% ind for, at man skal give sig selv lov til at forkæle en selv. Det er vigtigt for din mentale sundhed at have et pusterum, og det kan noget så simpelt som en lækker sheet-maske faktisk give dig. Tag en sheet-maske på, smæk fødderne op nyd, at masken skal sidde på i 15-20 minutter. I den tid skal du give dig selv lov til at stresse af, hvad enten det er at læse en bog, lytte til en podcast eller bare lukke øjnene.

 

#3: Lær at kende din hud

Måske har du en ide om, hvilken hudtype du har, måske har du ikke. Men udover at det er helt essentielt at kende hudtype, er det også meget gavnligt at kunne se på sin hud, hvilke hudproblemer som har tendens til at dukke op. Fx kan du sagtens have hudtypen ’normal’ og samtidig opleve problemer med pigmentpletter. På den måde kan du sammensætte en hudplejerutine, der både komplimenterer din normale hudtype og pigmentpletter, og derved opnår man nye højder med sin hudplejerutine og endnu mere synlige resultater. Derfor synes vi, at alle burde sætte sig ned, og tage tiden til at lære sin hud at kende. Hvis du endnu ikke kender din hudtype, er det et godt sted at starte. Du kan finde din hudtype her.