5 yndlingsmakeup-produkter

Skrevet af Derma Spaces tilknyttede make-up artist Julie, som selv tester og udvælger produkter til vores make-up sortiment.

 

Shoppen bugner for tiden af spændende nye makeup-produkter og for at gøre det lidt ekstra nemt at få et overblik har jeg samlet 5 produkter, du i hvert fald ikke bør misse!

Hvis du er blevet nysgerrig, kan du finde alle nyhederne inde på make-up kategorien.

 

Pramy - Long Wear Metorite Eyeliner Pencil (99 kr.)

Dette er utvivlsomt den bedste flydende eyeliner jeg har prøvet. Den kan alt det en eyeliner skal kunne – og så lidt til. Den er intenst sort med et let satin finish, den tynde spids gør den let at bruge og så holder den hele dagen trods regn og slud og det danske vejrs andre finurligheder – alt man bør kræve af en eyeliner. Det ekstra den kan, som gør brugen lidt lettere, er den måde produktet er lavet på, hvor farve tilføres til applikatoren hele tiden. Applikatoren har altid produkt i rette mængde klar, så eyeliner kan ligges uden pauser, hvor eyeliner skal rystes lidt for at produktet er klar til brug – det er smart! Og så er det simpelthen den fineste indpakning med flot glitter, som prikken over i’et. Jeg er en kæmpe fan.  

 

Rom&nd - Better Than Eyes (169 kr.)

Denne lille handy øjenskyggepallette er også hurtigt gået hen og blevet en af min go-to øjenskyggepaletter. Øjenskyggerne er silkebløde og højt pigmenteret, så at blende dem ud er let som en leg. Farverne går godt sammen og kan bruges let fra dagsmakeup til aftenmakeup. Farven Dry Ragras er blevet en personlig favorit og de varme toner giver lidt ekstra glød til mine blå/grønne øjne. Den lyse brune er perfekt til en let definition i globelinjen på hverdagene, hvor tiden er knap, og det hele piftes let op med brugen af de mørkere toner for et nemt og neutralt look.

 

The Seam - Cover Perfection Tip Concealer (69 kr.)

Som corona og hjemmearbejde har sat sit præg på hverdagen er mine hverdagsmakeup kortet betydeligt ned og fokus er alene på hurtigt at dække lidt urenheder og mørke render for at se lidt frisk ud til de talrige teamsmøder – og det gør denne concealer til perfektion. Den lette konsistens gør concealeren let at blende ind i huden og concealeren har så flot et naturligt finish, at produktet næsten ikke ses på huden selv uden brug af foundation eller pudder.
Hver morgen ligger jeg en smule concealer under øjnene, mellem brynene og på urenheder og misfarvninger og blender let med ringfingeren. På ingen tid er alle misfarvningerne fra min hud gemt væk uden det kan ses at jeg har makeup på- hvad mere kan man bede om?

 

Peripera - The Ink Airy Velvet Stick (139 kr.)

Matte læber er utvivlsomt et flot og klassisk look, men matte læbestifter er tit udtørrende og kun flot en kortere periode til læberne sprækker og blive tørre at se på. Dette er dog langt fra tilfældet med denne fine sag fra Peripera. Læbestiften har en meget speciel tekstur - næsten som en skumfidus - og er blød og pigmenteret ved første strøg. Vigtigst at alt er den super behagelig og på ingen måde udtørrende at have på. Den er faktisk formuleret med ekstrakt fra skumfidusplante, som hjælper på tørre sprukne læber og det matte finish hjælper til at minimere synligheden at fine linjer og lettere tørre plamager.
Derudover kommer læbestiften i hele 17 forskellige flotte farver og i en flot mat indpakning.

 

Macqueen - Waterproof Pencil Gel Eyeliner (99 kr.)

Eyelineren fra Macqueen er super blød og pigmenteret, hvilket gør den super nem at bruge. Eyelineren behøver kun køres en enkelt gang langs vippekanten for fuld pigmentering og er samtidig vandfast og holder hele dagen. Jeg har sjældent fået lagt min eyeliner, så nemt og hurtigt som med denne fra macqueen. Den bløde konsistens gør den ideal til hvis man let vil blende eyelineren ud med en børste for et blødere, mere difust look, men man skal være hurtigt for når den først er tørret rykker eyelineres sig ikke ud af flækken hele dagen. Man kan dog let ligge flere lag ovenpå hiandnen og blende herefter uden klumper, hvis man ikke lige hvad hurtig nok. Eyelineren kommer naturligvis i en klassisk sort, men jeg også er blevet rigtig glad for 03 french latte, som er en medium brun med let shimmer – det giver let definition og glød til øjnene på en anden måde end en klassisk sort, som jeg er ret vild med.