Derfor putter folk snegleslim i ansigtet

Ville du kunne finde på at putte snegleslim i ansigtet, hvis det betød at du kunne formindske rynker, fine linjer, pigmentpletter, akne-ar og store porer? Ikke mindre er det noget, som rigtig mange danskere gør, for at løse deres hudproblemer.

 

Snegleslim er i løbet af de seneste par år blevet en utrolig populær ingrediens i hudpleje, og med god grund! Snegleslim har nemlig utroligt gode egenskaber, når det kommer til at forbedre og reparere menneskers hud. Det er nemlig en utroligt potent og nærende ingrediens da snegleslim indeholder hyaluronsyre, kollagen, peptider, Vitamin A, Vitamin E, glykolsyre (frugtsyre) og mange andre vidunderingredienser for huden. Måske kan du genkende mange af disse ingredienser fra dine anti-age og fugtgivende cremer? Det næringsrige og effektive indhold er noget af det, som har gjort snegleslim til en utroligt eftertragtet og populær ingrediens i hudpleje.

 

Man putter selvfølgelig ikke ren snegleslim i ansigtet. Det er forarbejdet, filtreret og rengjort, for derefter at blive lavet til bl.a. cremer, serummer og sheet-masker. Du vil derfor kunne finde cremer som indeholder helt op til 96% snegleslim.  Vi må indrømme, at vi også selv i starten var skeptiske, især overfor om det var en slimet konsistens og en mærkelig lugt. Kunne det overhovedet være en lækker oplevelse at smøre snegleslim i ansigtet? Vi blev hurtigt blæst helt bagover af de silkebløde konsistenser, som produkterne havde. Der var ingen lugt eller konsistens af noget der overhovedet mindede om en snegl. Ja, vi blev faktisk enige om, at hvis vi ikke vidste det på forhånd, ville vi bare have troet, at det var en hel normal creme/serum etc.

 

Personligt så jeg en kæmpe forbedring af min urene hud, store porer og akne-ar, efter jeg begyndte at tilføje snegleslim til min daglige hudplejerutine. Min mor Mette fik en mere opstrammet og fast hud, samtidig med at hendes pigmentpletter og fine linjer blev mindre synlige. Vi har fået utroligt mange gode tilbagemeldinger fra glade kunder, hvor især snegle-cremen og snegle-serummen har hjulpet meget på deres hudproblemer.

 

Fordele ved snegleslim:

⁃  Forbedrer kollagen produktionen i huden

⁃  Forbedrer hudteksturen

⁃  Formindsker pigmentpletter og akne-ar

⁃  Formindsker rynker og fine linjer

⁃  Formindsker rødme og irritation

⁃  Formindsker urenheder, hudorme og akne

⁃  Formindsker store porer

⁃  Forøge fugtniveauet

⁃  Forebygger bakterievækst og inflammation

⁃  Behandler dehydreret og tør hud

 

I et studie, offentliggjort d. 14. februar 2019, undersøgte forskerne effekten af snegleslim med antioxidanter og peptider på 120 kvinder over en periode på 90 dage. Forsøget vurderede bl.a. fugtniveau, blødhed, fasthed, elasticitet og fine linjer i huden. På alle de 5 parametre var der en signifikant forbedring af huden, hvor det kan nævnes at fugtniveauet blev øget med 90%. Det er derfor ikke bare tomme ord, når vi siger, at snegleslim virkelig er en mirakelingrediens.

 

Man kan spore brugen af snegleslim, som hudpleje produkt, helt tilbage til oldtidens Grækenland, til den græske filosof Hippocrates (kendt fra citatet “Let food be thy medicine and medicine be thy food). Han anbefalede nemlig, at man knuste en snegl og påførte den, hvis man havde inflammation i huden. I vores århundrede blev snegleslim genopdaget, da sneglebønder i Chile opdagede, hvor gennemfugtede og glatte deres hænder var, efter at have håndteret sneglene.

 

I dagens Danmark bliver hudpleje med snegleslim brugt til at behandle utroligt mange hudproblemer lige fra aldringstegn til akne og rødme. Trenden med snegleslim i hudpleje startede i Sydkorea, hvor snegleslimen har været brugt i mange år. Efter at Sydkoreansk hudpleje har taget Danmark med storm, er opmærksomheden i højere glad blevet leddet hen på den kontroversielle ingrediens. Der er flere og flere som lader sig overtale af de gode egenskaber, og det kan vi også se på salget af vores snegle-produkter, som kun går op ad. Der er derfor ikke længere noget ulækkert eller alternativt, at have en krukke med sneglecreme stående på hylden.

 

De mest elskede produkter på vores webshop med snegleslim er produkterne fra Mizon. De er kendt verden over, og produkterne har vundet ufatteligt mange priser for deres gode egenskaber. Samtidig er produkterne utrolig budgetvenlige.