Er vegansk hudpleje mindre effektivt?

Som mange har opdaget, får vi et større og større sortiment af vegansk hudpleje. Vegansk hudpleje er egentligt ikke meget anderledes end ”traditionelt”. Begrebet vegansk dækker over 2 ting:

-       Produktet indeholder ikke ingredienser, som på den ene eller anden måde stammer fra dyr

-       Produktet er ikke testet på dyr og er ”cruelty free”

 

Vi har fået mange spørgsmål vedrørende, om veganske produkter er både dyrere og mindre effektive. Det kan vi roligt sige nej til! De veganske produkter er ofte formuleret utroligt effektivt, grundet den store opmærksomhed på ingrediens-sammensætningen. De veganske produkter er af den grund mindst lige så effektive. Ofte er de veganske produkter bedre til sensitiv hud.  

Et eksempel er brandet Aromatica, som har specialiseret sig i at lave veganske produkter til sensitiv hud. Brandet Klairs er også vegansk og er især kendt for deres produkter med aktive ingredienser som Vitamin C og Vitamin E. Et af vores bedst-sælgende mærker Cosrx, udvider også hele tiden sit sortiment af veganske produkter.

Produkterne fra disse brands er hverken dyrere eller mindre effektive, end så mange af vores andre brands. Derfor er vegansk hudpleje ikke bare en forbipasserende trend, men en ændring i vores måde at tænke kosmetik på, som er kommet for at blive.

 

Du kan finde alle vores veganske produkter under kategorien VEGANSK