Fine linjer/pigmentering? Du burde prøve Vitamin C + E

Det kan til tider være en jungle at finde rundt i de forskellige ingredienser, der bliver brugt i forskellige hudplejeprodukter. Hvilke virker og hvilke må man ikke bruge? I dag vil jeg fortælle dig om 2 meget populære hudpleje ingredienser, som du bør mixe.

 

Hvorfor skal man bruge Vitamin C og E?

Det er Vitamin C og Vitamin E, som jeg snakker om. De er et utroligt umage par, og forstærker hinandens virkning. Derfor får du faktisk mest ud af dine produkter med Vitamin C, hvis du også bruger et produkt med Vitamin E, og omvendt. De er nemlig endnu mere effektive sammen, end de er på egen hånd.

 

Begge vitaminer vil beskytte din hud mod aldring fra solens skadende stråler, da de begge er fuld af antioxidanter.

 

Vitamin C

Vitamin C er især kendt for sin evne til at øge hudens kollagen-produktion. Hudens kollagen produktion falder med alderen, og det er faldet i kollagen i huden, der gør at du oplever rynker, fine linjer og slap hud. Samtidig er en af Vitamin C’s bedste egenskaber dens evne til at formindske uønsket pigmentering i huden. Ved brug af produkter med Vitamin C vil du derfor opleve en formindskelse af uens hudtone - det kunne fx. være solskader, akne-ar eller pigmentpletter.

 

Vitamin E

Vitamin E er især kendt for sin evne til at forebygge og behandle rynker og fine linjer. Samtidig er Vitamin E en meget fugtgivende og reparerende ingrediens som vil forstærke din hud-barriere og formindske irritation/rødme i huden.

 

Hvilke produkter anbefaler vi?

Alle disse fantastiske fordele som Vitamin C og Vitamin E har, vil kun blive endnu mere tydelig i din hudplejerutine, hvis du bruger begge vitaminer sammen.

Disse 2 produkter er et fantastisk makkerpar, som er ideelt til den modne kvinde, der gerne vil forebygge eller behandle rynker, pigmentering, tør hud og aldringstegn.

 

Klairs - Freshly Juiced Vitamin Drop 299 kr.

Hovedingredienserne i denne serum kommer direkte fra naturen og er koncentreret, ren Vitamin C. Denne innovative og prisvindende serum vil formindske pigmentpletter, uens hudtone, aldringstegn, kedelig og livløs hud samt store porer.

Koncentrationen af Vitamin C på 5% er mild nok til at bruge på sensitiv hud, men koncentreret nok til at formindske pigmentering, udligne hudtonen og opstramme porerne.

På ingredienslisten finder du også de utroligt effektive anti-age ingredienser EGF, hyaluronsyre og grøn te.

 

Klairs - Freshly Juiced Vitamin E Mask 279 kr.

Et multifunktionelt produkt som både kan bruges som en ansigtsmaske, sovemaske eller daglig fugtighedscreme.

 

Beriget med effekten af antioxidanter i Vitamin E, denne maske vil formindske uens hudtone, minimere rynker/fine linjer og forebygge alderstegn. Efter brug vil din hud føles fugtet, mere ensartet og opstrammet. Udover Vitamin E finder man også de effektive anti-age ingredienser niacinamid og adenosine, som sammen vil give din hud en yngre og fastere udstråling.

 

Begge produkter er fra mærket Klairs som er et vegansk og miljøvenligt brand, der udvikler effektive og skånsomme høj-kvalitets hudplejeprodukter. Alle produkterne fra Klairs indeholder ingen farvestoffer, alkohol, parfume, parabener og ingredienser fra dyr, og de tester ligeledes heller ikke deres produkter på dyr.