Hvor meget produkt skal du egentligt bruge?

Til tider kan det være svært helt at gennemskue, hvor meget som man skal bruge, af hver enkelt type af produkt. Derfor har vi udviklet dette smarte skema til dig, så du ikke behøver at fejl-dosere dine yndlingsprodukter mere!

 

 

Rens

Det gælder både olie-og vandrens, at der skal en god mængde til, så du er sikker på at det dækker hele ansigtet i et jævnt lag. Det er dog altid bedst at tage for lidt produkt til at starte med, da du altid kan tilføje mere, i tilfælde af at det ikke rækker.

Vores best-seller oliebaseret rens: Heimish - All Clean Balm

Vores best-seller vandbaseret rens: Cosrx - Low pH Good Morning Gel Cleanser

 

Toner (også kendt som skintonic)

Med toneren er det også vigtigt, at du får det duppet godt ud i hele ansigtet. Et lille tip er, at tage toneren direkte ned i håndfladerne og duppe det i ansigtet derfra. Man kommer nemlig hurtigt til at bruge meget toner, hvis man putter det på en vatrondel, da den desværre altid vil suge noget af produktet til sig.

Vores best-seller toner: Pyunkang Yul - Essence Toner

 

Essens

Af en essens skal man bruge en mængde svarende til et blåbær, så der er nok til at dække hele ansigtet. Essens duppes ud med hænderne.

Vores best-seller essens: Benton - Snail Bee High Content Essence

 

Serum

En serum kommer ofte med en pipette som nemt kan dosere dråberne fra flasken. 4-5 dråber af serum svarer ca. til en mængde på størrelse med et blåbær, og du har faktisk ikke brug for mere.

Vores best-seller serum: Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

 

Creme

Creme er meget individuelt, og kan også komme an på hudtype. Dog er en god tommelfingerregel at bruge samme mængde både morgen og aften, og så mærke efter på din hud. Hvis din hud er meget tør i perioder, kan det godt hjælpe at tage en større mængde creme end normalt.

Vores best-seller creme: Mizon - All In One Snail Repair Cream

 

Solcreme

Når du påfører solcreme, må du ikke spare. Det burde ikke være en fedtet fornemmelse, og når du finder den rigtige solcreme, burde den føles let og behagelig for dig at have på. Sørg for at påføre en god mængde solcreme, da det først er der at den fulde solbeskyttelse opnås.

Vores best-seller solcreme: Cosrx - Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++