Kristians vej til bumse-fri hud

I løbet af vores arbejdsdag bruger vi en del tid på at hjælpe både piger/kvinder og drenge/mænd med at behandle deres urene hud. Til tider kan hudplejeprodukter være en svær jungle at finde rundt i, og derfor gør vi meget ud af at hjælpe vores kunder, ved at sammensætte en individuel hudplejerutine til dem, ud fra deres beskrivelse af deres hudproblemer.

I Kristians tilfælde var det hans urene hud, som han gerne ville af med, og ud fra hans hudtype og beskrivelse af sin hud, kunne vi sammensætte en hudplejerutine som kunne hjælpe ham af med bumserne og hudormene. Kristians hudplejerutine så ud som følgende:
 
Cosrx – Low pH Good Morning Gel Cleanser (99 kr.)
Denne rens er meget mild, og går effektivt ind og fjerner skidt og snavs fra porerne, som kan lede til flere hudorme og bumser. Desuden stripper den ikke huden for fugt, som cleansere fra vesten kan være tilbøjelig til.
 
Cosrx – BHA Blackhead Liquid (189 kr.)
Et par gange om ugen brugte Kristian denne eksfolierende væske som indeholder BHA, hvilket er en ingrediens som går ind og nedbryder døde hudceller, som kan føre til urenheder. Desuden er BHA også kendt for at kunne nedbryde bumser og hudorme effektivt uden at skade huden.
 
Some By Mi – AHA BHA PHA 30 Days Miracle Toner (179 kr.)
En skintonic/toner, som går ind og fjerner gamle rester af olie og skidt samtidig med at hjælpe huden med at reparere sig selv. Toneren går ind og formindsker inflammation i huden, og samtidig tilfører noget fugt, så man opretholder en sund glød. 
 
Mizon – All In One Snail Repair Cream (179 kr.)
En creme som går ind og dulmer rødme i bumserne samtidig med at forhindre, at der opstår ar efter urenhederne. Kristian opnåede derfor en mere ensartet hudtone uden mærkerne fra hvor hans urenheder engang havde været. Samtidig hjalp cremen også med at urenhederne hurtigt forsvandt igen, og assisterede derfor de andre produkter rigtig godt.
 
Efter nogle måneder kunne Kristian allerede begynde se resultater fra hans nye hudplejerutine. Nu er der gået et halvt år, og Kristians hud er næsten helt fri for urenheder og store bumser.
 
Vi står altid til rådighed til at sammensætte en personlig hudplejerutine til dig, hvis du mangler hjælp til at finde de helt rigtige produkter, som kan hjælpe dig af med dine hudproblemer. Hvis du klikker ind på dette link, kommer du direkte til en kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig indenfor 24 timer med et forslag til en personlig hudplejerutine. Det kan være alt fra uren hud, rynker, fine linjer, pigmentpletter eller tør hud som du døjer med – vi kan hjælpe med næsten alt!