Top 10 bedst sælgende sheet-masker

En af de mest populære kategorier på dermaspace.dk er sheet-maskerne, og vi sender rigtig mange masker ud til skønne kvinder i Danmark dagligt. Mange har allerede opdaget de mange effektive sheet-masker, men nogle gange kan det godt være svært at finde rundt i de mange varianter.

Derfor har vi nu samlet en oversigt over de 10 mest populære sheet-masker som alle er kunde-favoritter! Med dette blogindlæg bliver du guidet til de bedste masker af topkvalitet til en fantastisk pris.

Vores klart topsælgere er maskerne fra Mizon, Nature RepublicEtude House og Missha. Hvis du stadig synes, at det med sheet-masker er lidt uoverskueligt, kan du tilmelde dig Sheet-maske boxen, som er 7-8 lækre sheet-masker på månedligt abonnement, tilpasset til din hud og behov.

Her kan du finde en guide til, hvordan en sheet-maske anvendes.

 

1. Mizon - Joyful Time Essence Mask Snail

Vores bedst sælgende sheet-maske er denne fra Mizon. Sheet-masken er med snegleekstrakt (også kendt som snegleslim), hvilket har en lang række fordele: Fugtgivende, anti-age egenskaber, behandler pigmentpletter, mindsker rødme og heler både akne/akne-ar.

 

2. Nature Republic - Real Nature Aloe Mask Sheet

Nature Republic er kendt for deres utroligt billige masker – ja faktisk nogle af de billigste masker du kan få i hele Danmark. Denne maske er med aloe vera ekstrakt, hvilket vil behandle rødme, inflammation og urenheder. Efter denne maske vil din hud have en ungdommelig glød og en fugtet hud.

 

3.Missha - Airy Fit Sheet Mask - Pomegranate

Sheet-masken med granatæble fra Missha indeholder forskellige vitaminer og antioxidanter. Disse kan formindske uens hudtone, beskytte mod aldringstegn og fugte huden. Masken tilfører din hud et boost af glød.

 

4. Etude House 0.2 Therapy Air Mask - Hyaluronic Acid

Denne maske med hyaluronsyre er vores absolut bestseller, og vi forstår godt hvorfor! Hyaluronsyre er en fantastisk ingrediens, som øger hudens egen evne til at binde fugt, så man opnår en dyb og langvarig fugt og glød som derved giver liv til træt, tør og dehydreret hud. 

 

5. Benton - Snail Bee High Content Sheet Mask

En af vores top-sælger fra det lækre mærke Benton, er denne sheet-maske med sneglesekret og bi-gift. Som beskrevet ovenover har sneglesekret en hel masse fordele, imens at bi-gift sætter gang i hudens egen cellefornyelse, hvilket bidrager til en ungdommelig glød og en effektiv anti-age effekt. Samtidig vil du se en formindskelse af uens hudtone, som fx. pigmentpletter, solskader og akne-ar.

 

6. Some By Mi – Red Diamond Glow Luminous Ampoule Mask

En sheet-maske med et indhold af diamantpulver og perleekstrakt, hvilket bringer den liv i kedelig, mat og tør hud. Masken indeholder også granatæbleekstrakt og hybenolie, hvilket er ingredienser som revitaliserer og udglatter huden, for en blødere og mere elastisk hud.

 

7. Petitfee - Resurrection Plant Soothing Gel Mask

En fugtgivende sheet-maske som indeholder en nærende gel der giver din hud nyt liv. Sheet-masken indeholder et bærkompleks, som forsyner din hud med en overflod af antioxidanter og næring, så du er sikker på at opnå en gennemfugtet og elastisk hud. Bærkomplekset bidrager samtidig også til en mere ensartet hudtone.

 

8. Mizon - Joyful Time Essence Mask Green Tea

Sheet-masken mede grøn te indeholder antioxidanter som beskytter huden imod irritation samtidig med at tilføre fugt og glød. Antioxidanter vil samtidig beskytte huden imod aldring fra frie radikaler. Grøn te har en beroligende effekt på rødme og sensitiv hud. 

 

9. Nature Republic - Real Nature Orange Mask Sheet

Sheet-masken fra Nature Republic med appelsin har et naturligt indhold af vitamin C, hvilket hjælper med at reducere pigmentpletter. Vitamin C hsr en lysnende effekt på blandt andet solskader og akne-ar, samtidig med at det bringer mere liv og glød i huden.

 

10. Some By Mi - Yuja Niacin 30 Days Blemish Care Serum Mask

En vegansk sheet-maske som med dens indhold af Yuja ekstrakt effektivt forebygger og behandler urenheder, pigmentpletter og aldringstegn. Dens overflod af naturlige ekstrakter tilfører en beskyttende og fugtgivende effekt til huden.