GRATIS FRAGT I DK

over 399 kr. - ellers 29 kr.*

1-3 DAGES LEVERING

bestil inden kl. 16

KUNDESERVICE

4248 0700 kl. 15-20

0

Top 10 bedst sælgende sheet-masker

En af de mest populære kategorier på dermaspace.dk er sheet-maskerne, og vi sender rigtig mange masker ud til skønne kvinder i Danmark dagligt. Mange har allerede opdaget de mange effektive sheet-masker, men nogle gange kan det godt være svært at finde rundt i de mange varianter.

Derfor har vi nu samlet en oversigt over de 10 mest populære sheet-masker som alle er kunde-favoritter! Med dette blogindlæg bliver du guidet til de bedste masker af topkvalitet til en fantastisk pris.

Vores klart topsælgere er maskerne fra Etude House, Missha og Benton og hvis du stadig synes, at det med sheet-masker er lidt uoverskueligt, kan du tilmelde dig Sheet-maske boxen, som er 6-8 lækre sheet-masker på månedligt abonnement, tilpasset til din hud og behov.

Her kan du finde en guide til, hvordan en sheet-maske anvendes.

 

1. Etude House 0.2 Therapy Air Mask - Hyaluronic Acid

Denne maske med hyaluronsyre er vores absolut bestseller, og vi forstår godt hvorfor! Hyaluronsyre er en fantastisk ingrediens, som øger hudens egen evne til at binde fugt, så man opnår en dyb og langvarig fugt og glød som derved giver liv til træt, tør og dehydreret hud.

 

2. Nature Republic - Real Nature Green Tea Mask Sheet

Nature Republic er kendt for deres utroligt billige masker – ja faktisk nogle af de billigste masker du kan få i hele Danmark. Denne maske er med grøn te ekstrakt, som er en fantastisk ingrediens til at forebygge og behandle rødme, urenheder, slap hud og uens hudtone. Efter denne maske vil din hud have en ungdommelig glød og en fugtet hud.

 

3. Missha - Airy Fit Sheet Mask – Honey

En af jeres favorit masker er også denne sheet-maske med honning-ekstrakt, som er en utroligt fugtgivende ingrediens. Honning vil tilføre en masse næring til huden og du vil efter brug have silkeblød hud med en masse glød.

 

4. Etude House - 0.2 Therapy Air Mask – Snail

Endnu en maske fra Etude House, denne gang i ”snail” versionen. Sheet-masken er med snegleekstrakt (også kendt som snegleslim), hvilket har en lang række fordele: Fugtgivende, anti-age egenskaber, virker opstrammende, behandler solskader og pigmentpletter, mindsker rødme og inflammation, giver mere ensartet hud, bidrager til sund cellefornyelse og heler både akne/akne-ar.

 

5. Benton - Snail Bee High Content Sheet Mask

En af vores top-sælger fra det lækre mærke Benton, er denne sheet-maske med sneglesekret og bi-gift. Som beskrevet ovenover har sneglesekret en hel masse fordele, imens at bi-gift sætter gang i hudens egen cellefornyelse, hvilket bidrager til en ungdommelig glød og en effektiv anti-age effekt. Samtidig vil du se en formindskelse af uens hudtone, som fx. pigmentpletter, solskader og akne-ar.

 

6. Some By Mi – Hyaluron Moisturizing Glow Luminous Ampoule Mask

Denne maske fra Some By Mi er baseret på hyaluronsyre, som er en utrolig fugtgivende ingrediens der bidrager til en sund hud i balance. Hyaluronsyre kan binde 1000 gange sin egen vægt i vand, hvilket vil sige at denne maske er fantastisk til at holde på fugten og bidrager til en silkeblød og fugtmættet hud.

 

7. Petitfee – Silk Amino Serum Mask

Petitfee er for nyligt begyndt at lave sheet-masker, og det blev hurtigt opdaget af vores kvalitetsbevidste kunder. Denne maske er en af deres nye lanceringer og indeholder bla. hydrolyseret silke og aminosyrer. Disse ingredienser bidrager til maskens anti-age effekt, og efterlader huden silkeblød og gennemfugtet.

 

8. Innisfree - My Real Squeeze Mask - Rice

Sheet-masker baseret på ris ekstrakt har længe været populær, men jeres favorit har altid været denne fra Innisfree. Ris ekstrakt er en ingrediens som er kendt for dens lysnende egenskaber, hvilket vil sige, at du opnår en mere ensartet hudtone. Masken vil lysne mørke områder, pigmentpletter og akne-ar, men du vil ikke blive blegere (bare rolig).

  

9. Tosowoong - Pure Propolis Mask

Propolis er en ingrediens, som er meget populær i Sydkorea, og er kendt for dens anti-inflammatoriske og fugtgivende egenskaber. Propolis stammer fra bier, og bierne bruger det til at forebygge sygdomme med. Det er en ingrediens som er fuld af næring, vitaminer og mineraler som bidrager til en sund og mere ensartet hud, samtidig med at sheet-masken har en anti-age effekt.

  

10. SNP - Birds Nest Aqua Ampoule Mask

Sheet-maskerne fra SNP er nogle af vores mest luksuriøse masker, og i forelskede jer hurtigt i denne maske med ”Birds Nest” som hovedingrediens. Som navnet måske hentyder til, er det en ingrediens som stammer fra fuglens fuglerede, og mere præcist det spyt som fuglen bruger, til at opbygge reden. Det er en utrolig prestigefyldt ingrediens i Asien, som folk betaler svimlende høje summer for at komme i nærheden af. ”Birds Nest” er kendt for at forbedre hudens cellefornyelse, så man opnår en glødende og ungdommelig hud.

Tilmeld nyhedsbrev