Box

(1 produkter)

Vil du gerne have en strålende hud - og et lille break i din travle hverdag?

Så tilmeld dig et af vores sheet-maske abonnementer og få 7-8 nøje udvalgte kvalitets sheet-masker hver måned.
Abonnementet koster kun 139 kr. pr. måned inkl. fragt og der er ingen binding på vores abonnementer. Se vores betingelser.

Tilmeld dig her

For at gøre det så let for dig som muligt, har vi udviklet 3 forskellige boxe, som du kan vælge imellem:

  • Anti-age - til moden hud (udglatter fine linier og rynker samt formindsker pigmentpletter)
  • Fugtgivende - til tør og normal hud (giver et boost af fugt og afhjælper tør og mat hud)  
  • Frisk glød - til fedtet og kombineret hud (giver en sund glød, forebygger store porre og urenheder og formindsker akne ar)

Sådan foregår det:
Abonnementet trækkes hver den 1. i måneden. Så snart vi har modtaget din betaling, pakker og sender vi din sheet-maske box. Abonnementet er inklusiv fragt (sendes kun til Danmark) - og vi sender med DAO til den nærmeste pakkeshop.

Der følger selvfølgelig en nøje beskrivelse med hver box, så du ved, hvilke sheet-masker den indeholder, og hvordan du skal bruge dem.

 

Kom med i klubben
Tilmeld dig vores sheet-maske abonnement

Glæd dig til din box
Du modtager dine nøje udvalgte sheet-masker mellem den 2.-8. i hver måned.

Nyd lidt selvforkælelse
Forkæl dig selv og din hud i 20 minutter 7-8 gange om måneden.

 

Pris
Pris:

Dermabox

Dermaboxen er en abonnementsbox, der bliver sendt ud til dig hver anden måned. Den er fyldt med lækre koreanske produkter til ren selvforkælelse og har en minumumsværdi af 550 kr. - og ofte mere.

299,00 kr.

Den nye, store trend - en sheet-maske

Trenden med sheet-masker begyndte i Sydkorea, men resten af verden har hurtigt taget den til sig, så det nu er en af de hotteste hudplejetrend i hele verden. 

Det var (selvfølgelig) de kendte, der var de første til at kaste sig over den nye skønhedstrend, da sheet-masken blev kendt udenfor Sydkorea. Brooke Shields, January Jones og Alexa Chung var hurtige til at slå billeder op på de sociale medier, hvor de havde  en sheet-maske på.

Sheet-masken er en stor del af den koreanske hudpleje rutine, men den er også super effektiv for den travle kvinde. Den kræver ikke det store arbejde. Den skal lægges på en afrenset hud og sidde på i omkring 20 minutter. Herefter skal den blot tages af og smides i skraldespanden. Det plejende væske der sidder tilbage på huden, skal duppes lige så forsigtigt ind i huden, hvorefter den plejende effekt slår igennem med det samme.

Men hvilken maske dækker hvilke behov? Det kan du se, ved at gå ind på hver enkelt sheet-maske, her på webshoppen.

Se alle vores sheet-masker her.

Eller gør det let for dig selv, og vælg en af vores færdige abonnement pakker, som du får leveret hver måned. Altid med nøje udvalgte sheet-masker i, som passer til det behov, som du har.

Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive til os eller ringe 4248 0700 (kl. 15-20) på hverdage for at få vejledning.