Dermabox


Dermaboxen er en abonnementsbox, der bliver sendt ud til dig hver anden måned. Den er fyldt med lækre koreanske produkter til ren selvforkælelse og har en minumumsværdi af 550 kr. - og ofte mere.

Lager status

Dermaboxen udsendes næste gang d. 5. juli

299,00 kr.

Hvornår kan du tilmelde dig?
Hvad er Dermaboxen?

Dermaboxen er en abonnementsbox, der bliver sendt ud til dig hver anden måned. Den er fyldt med lækre koreanske produkter til ren selvforkælelse.

Den unikke box indeholder:

  • 2-3 full-size produkter
  • 3-4 rejsestørrelser
  • 4 sheet-masker
  • Og forskellige prøver

Så der er altså rig mulighed for at finde og teste nye favoritprodukter. Samtidig har den en værdi af minimum 550 kr. - ofte mere. Maj måneds box har en værdi på 718 kr.

Dermaboxen er både til dig som kender den koreanske hudplejeverden i forvejen, og gerne vil finde nye spændende produkter. Men også til dig som er ny til koreanske hudpleje, og gerne vil prøve en masse forskelligt af.

Dermaboxen indeholder kun produkter, som passer til alle slags hudtyper og aldre - derfor skal du aldrig ærgre dig over, at et produkt ikke passer til dig. Indholdet vil også afspejle de nyeste hudpleje-trends og du finder produkter fra kendte og mindre kendte brands i boxen.

Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Mette Pedersen 06-05-2021

Thank god for Dermaspace!
Har lige åbnet min første dermabox og jeg er så overrasket over hvor lækker den er og fyldt med så fantastiske produkter.
Fortsætter mit abonnement, det er alle pengene værd.
TAK

Af: Ditte H 10-04-2021

Dermaboxen er helt klart anbefalelsesværdig. Absolut. Man får prøvet nye ting til en billig penge, og måske opdager man et ny yndlingsprodukt?? Det er i hvert fald sket for mig, at jeg gennem et abonnement bl.a. har fundet min yndlings solcreme! Prøv det! Det kan jo altid afmeldes, hvis det overraskende nok ikke skulle være for dig :-)

Af: Saima Naureen 15-03-2021

Ved et rent tilfælde blev jeg nysgerrig på k-beauty, og da jeg var færdig med min research, endte jeg med at bestille mine første produkter fra Derma Space, og er efterhånden blevet en kæmpe fan. Jeg er stødt på andre månedlige boxe, men har aldrig bestilt noget før, da jeg var bange for spild af både produkter og penge. Da dermaboxen blev lanceret, bestilte jeg min allerførste box af nogen slags nogensinde, og jeg var nervøs for hvad indholdet ville være og om jeg overhovedet ville kunne lide og bruge produkterne. Jeg må indrømme, at alle mine betænkligheder blev gjort til skamme. Det var en super lækker box, med nogle fantastiske produkter, både i full-size og i rejsestørrelser inkl. en detaljeret beskrivelse af produkterne og flere prøver på produkter som jeg ikke havde prøvet før, men som jeg var nysgerrig på. Jeg er allerede i gang med at bruge produkterne og er vildt glad for dem. Alt i alt var jeg behageligt overrasket, og det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller boxen. Det bedste ved boxen er, at ikke er en månedlig box, men hver anden måned, det giver lidt ro til at bruge produkterne i ro og mag inden der kommer flere.
Sidst, men ikke mindst, vil jeg også give fem stjerner til Mette, og resten af team Derma Space, for deres fantastiske service ❤️

Af: Christel Pors 14-03-2021

Super lækker box, med produkter der virkelig virkede som om at de var gennemtænkt.
Synes det er super fedt at I har valgt at boxen bliver sendt ud hver anden måned, i stedet for hver måned som man normalt ser. Det virker som et godt tiltag for at bekæmpe overforbrug og giver en chancen for, ikke bare at at komme gennem produkterne, men jeg tænker at det også giver en den nødvendige tid man har brug for til at kunne danne sig en mening om produkterne. 5 store stjerner for en fantastisk box, men også 5 stjerner for det øje for alle detaljerne i har haft - der var ikke noget der virkede tilfældigt eller unødigt fylde.

Af: Mette Dupont 14-03-2021

Super fine produkter. Har virkelig fået noget for pengene. Jeg manglede dog en bedre beskrivelse af de produkter, som ikke er på jeres hjemmeside som for eksempel padsen. Der jeg godt have brugt "sådan bruges produktet".
Jeg brugte Google og fandt de svar jeg havde brug for. Jeg er i øvrigt helt vild med de der pads.
Alt i alt er jeg meget tilfreds med produkterne og glæder mig til at se hvad der er i den næste box :o)
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Etude House 0.2 Therapy Air Mask - Hyaluronic Acid

Sheet-maske med hyaluronsyre gennemfugter huden og sørger for et boost af intensiv fugt (som ikke fedter). Hyaluronsyre er en ingrediens som kan holde sin egen vægt x 1000 i vand, og tilfører derfor en langtidsholdbar fugt.

14,00 kr.
Bestseller
Sheet-maske sæt

Sheet-maske sæt

Hvis du gerne vil have en masse sheet-masker til en lav pris, er du kommet til det rette sted. Du får 10 af de bedst sælgende sheet-masker fra brands som Mizon, Benton, Some By Mi, Petitfee, Etude House og Missha.

149,00 kr.

Petitfee - Silk Amino Serum Mask

En fugtgivende sheet-maske som gør huden silkeblød og strålende. Med maskens indhold af aminosyrer, giver den huden et boost af næring og bidrager til en sund glød.

15,00 kr.