Kæmpe nyhed

Find dine nye K-Beauty favoritter 

Vi har netop lanceret vores nye abonnements-box, fyldt med selvforkælelse i form af koreansk hudpleje. 

Med Dermaboxen er der rig mulighed for at teste nye hudplejeprodukter, så du kan opdage nye favoritter. Vi har fokuseret på at lave boksen, så den både er brugbar og spændende for nybegynderen og K-Beauty entusiasten og alt midt i mellem. Det betyder, at du kan forvente at få et bredt udvalg af produkter med forskellige egenskaber og ingredienser. Du kan derfor forvente at komme til at teste alt fra essens med Vitamin C, ansigtscreme med retinol og øjencreme med EGF. Hver måned følger en folder med, hvor produkterne præsenteres, så du ikke er i tivl om produkternes egenskaber. 

Boxen bliver udsent hver anden måned, så du er sikker på, at du kan nyde produkterne til fulde, inden der kommer en ny sending. 

Prisen er 299 kr. inkl fragt, som bliver trukket når boxen udsendes.  
Du optjener ikke bonuspoint på boxen.

 

Bestil Dermabox her

Dermaboxen er en abonnementsbox fyldt med koreanske hudplejeprodukter til ren selvforkælelse. Du modtager Dermaboxen hver anden måned og den har en pris på 299 kr. inkl. fragt.

Dermaboxen indeholder kun produkter, som passer til alle slags hudtyper og aldre - derfor skal du aldrig ærgre dig over, at et produkt ikke passer til dig. Indholdet vil også afspejle de nyeste hudpleje-trends og du finder produkter fra kendte og mindre kendte brands i boxen.

 

 

Dermaboxen er både til dig, som kender den koreanske hudplejeverden i forvejen og gerne vil opdage nye produkter, men også til dig, som er ny inden for koreansk hudpleje. Der medfølger altid en beskrivelse af produkterne i boxen. 

Kunderne siger

Alt om Dermaboxen

 

Prisen på boxen er 299 kr. inkl. fragt, og vi sender boxen ud hver anden måned. Boxen bliver sendt ud d. 5 hver anden måned (marts, maj, osv.) og pengene bliver først trukket, når boxen er på vej til dig. Du kan afmelde dig til enhver tid. Boxen har en minimumsværdi på 550 kr., og ofte højere.

Næste udsendelsesdato: 5. maj (bestil senest d. 4 maj)

I hver box kan du forvente:

  • 2-3 full-size produkter
  • 3-4 rejsestørrelser
  • 4 sheet-masker
  • Og forskellige spændende prøver

Til trods for det spændende og brede indhold af forskellige produkter og produkttyper, er boxens indhold tilpasset alle aldre og hudtyper. Du vil derfor ikke opleve at få produkter som du ikke kan bruge, grundet din hudtype. 

 

Bestil Dermabox her

 

Fremtidige bestillingsdatoer

  • Bestil før d. 4. juli - udsendes d. 5. juli
  • Bestil før d. 4. september - udsendes d. 5. september
  • Bestil før d. 4. november - udsendes d. 5. november
  • Bestil før d. 4. januar - udsendelse d. 5. januar  
  • Bestil før d. 4. marts - udsendes d. 5. marts
  • Bestil før d. 4. maj - udsendes d. 5. maj

Dermabox

Dermaboxen er en abonnementsbox, der bliver sendt ud til dig hver anden måned. Den er fyldt med lækre koreanske produkter til ren selvforkælelse og har en minumumsværdi af 550 kr. - og ofte mere.

299,00 kr.

Ekstra information:

Du kan altid tilmelde dig Dermaboxen. Du vil derefter modtage den næstkommende box automatisk. Er du allerede tilmeldt Dermaboxen, skal du ikke gøre noget - dit abonnement kører automatisk og du er sikret en box hver gang vi sender en ud. 

 

Vi leverer din Dermabox til din valgte DAO pakkeshop. Vi udsender boxen d. 5 hver anden måned, så du kan forvente at have din box 1-2 dage efter udsendelsen. Prisen på boxen er inklusiv levering, så dette skal du ikke betale ekstra for. 

Du kan altid framelde dig boxen, og der er ingen binding. Boxen kan afmeldes hele måneden, helt indtil at vi trækker pengene. Vi trækker først pengene for din box, når den er pakket og sendt afsted til dig.

Følg os på Instagram

@dermaspace.dk

Kontakt os

Upload foto