Benton

Benton - Aloe Hyaluron Cream


En fugtgivende og kølende creme med hyaluronsyre og 80% aloe vera. Den høje procent af aloe vera formindsker rødme, inflammation og irritation i huden, samtidig med at den giver en glat og blød overflade.

Lager status

Produktet er på lager

129,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En fugtgivende og kølende creme med hyaluronsyre og 80% aloe vera.

Den høje procent af aloe vera formindsker rødme, inflammation og irritation i huden, samtidig med at den giver en glat og blød overflade.

Hyaluronsyre sørger for, at huden bliver fugtmættet og glødende. Det er en ingrediens, som kan binde 1000 gange sin egen vægt i vand og tiltrækker derfor store mængder langtidsholdbar fugt til huden. Med den avancerede formular, som indeholder 7 forskellige slags hyaluronsyre, er der sørget for at formindske molekylestørrelsen, sådan at hyaluronsyren kan trænge ned i de helt dybe hudlag og dermed give en dyb og holdbar fugt.

Denne lette creme trænger hurtigt ind i huden og har en hud-venlig pH på ca. 5,5. Cremen er desuden formuleret uden parfume, volatil alkohol og silikone. 

Er vegansk.   

 

50 g.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Linda 15-09-2020

Virkelig lækker Creme med Hyaluron og Aloe Vera, som er 2 ingredienser jeg elsker i hudpleje. De 2 hovedingredienserne giver min hud fugt i dybden samt plejer og beroliger min irriterede hud. Min hudtilstand som har været udsat og stresset efter akne-udbrud, er efter kort brug i synlig og mærkbar bedring.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Benton - Aloe Propolis Soothing Gel

En let gel-fugtighedscreme, som med dens indhold af aloe vera og propolis beroliger og fugter huden. Velegnet til alle hudtyper, men er især god til fedtet og kombineret hud.

164,00 kr.
Bestseller
Holika Holika - Aloe 99% Soothing Gel

Holika Holika - Aloe 99% Soothing Gel (250 ml.)

En naturlig og ren aloe vera gel. Aloe vera er en fugtgivende ingrediens som har en kølende effekt. På den måde bliver rødme og irritation formindsket og du opnår samtidig en fugtet hud med en blød overflade.

79,00 kr.
Bestseller
Koreansk hudpleje - Cosrx - Low pH Good Morning Gel Cleanser - kan behandle rødme og store porer

Cosrx - Low pH Good Morning Gel Cleanser (150 ml.)

En let og skånsom rens, der er pH balanceret til at komplimentere huden. Den renser effektivt huden og fjerner makeup samtidig med at den efterlader overfladen mildt fugtet. God til alle hudtyper.

114,00 kr.