Benton

Benton - Aloe Soothing Mask Pack


En reparerende og beroligende sheet-maske med hele 48% aloe vera og grøn te ekstrakt.

Lager status

Produktet er på lager

24,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En reparerende og beroligende sheet-maske med hele 48% aloe vera og grøn te ekstrakt.

Disse 2 hovedingredienser er kendt for deres gode evne til at reparere og hele irritation og rødme i huden, samtidig med at de formindsker eventuelle urenheder.

Aloe Soothing Mask Pack har samtidig en kølende effekt og er derfor også perfekt, hvis man har fået for meget sol og huden er overophedet.

Udover aloe vera og grøn te, indeholder sheet-masken også hyaluronsyre, som binder fugt til huden, så du opnår en lækker glød.

Skal sidde på i 15-20 minutter og skal ikke skylles af bagefter. Massér overskydende serum fra masken ind i huden indtil absorberet. Indeholder ikke parfume. Er vegansk.

 

Kan hjælpe på
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Trine Dissing Paulsen 05-01-2020

En dejlig maske som både fugter og beroliger huden. God pasform.

Af: Kristina Brylle 22-07-2019

En utrolig lækker maske, som bare gør underværker for huden.
Den køler, beroliger, og fugter, hjælper mod rødme.
Mener helt sikkert at aloe Vera og grøn the, er en uundværlig del af den faste hudpleje, og så er det jo fantastisk at få begge dele i denne maske.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Benton - Snail Bee High Content Sheet Mask

En multifunktionel sheet-maske, baseret på snegleslim og bigift, der giver en ungdommelig glød og en ensartet hudtone, samtidig med at den forebygger rynker og fine linjer.

24,00 kr.

Benton - Goodbye Redness Centella Mask Pack

En fugtgivende sheet-maske med hele 45% centella asiatica, også kendt som tigergræs, som er en beroligende og rødmeformindskende ingrediens.

24,00 kr.

Petitfee - Resurrection Plant Soothing Gel Mask

En fugtgivende sheet-maske som indeholder en nærende gel der giver din hud nyt liv. Masken indeholder et bærkompleks, som forsyner din hud med en overflod af antioxidanter og næring.

15,00 kr.