Benton

Benton - Tea Tree Cleansing Water (30 ml.)


En rensevand som opfrisker huden imens den fjerner skidt, snavs og make-up. Rensevanden er formuleret specielt til uren hud som kan opleve tilstoppede porer, fedtet hud og rødme.

Lager status

Produktet er på lager

39,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En rensevand som opfrisker huden imens den fjerner skidt, snavs og make-up.

Rensevanden er formuleret specielt til uren og rødmosset hud som kan opleve tilstoppede porer, fedtet hud og rødme. Med dens indhold af tea-tree kan den formindske urenheder og tilføre huden en balanceret mængde af fugt.

Denne rensevand giver ren og sund hud med en optimal pH-værdi og rene ingredienser. Produktet puttes på en vatrondel og køres rundt i ansigtet, fokuseret på steder med make-up.

Er vegansk. Er fri for kunstig parfume, parabener, udtørrende sulfater, udtørrende alkohol og silikone.

 

30 ml.

 

Kan hjælpe på
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Benton - Tea Tree Cleansing Water

En rensevand som opfrisker huden imens den fjerner skidt, snavs og make-up. Rensevanden er formuleret specielt til uren og rødmosset hud som kan opleve tilstoppede porer, fedtet hud og rødme.

149,00 kr.

Benton - Aloe Propolis Soothing Gel 30 ml.

En let gel-fugtighedscreme, som med dens indhold af aloe vera og propolis beroliger og fugter huden. Velegnet til alle hudtyper, men er især god til fedtet og kombineret hud.

49,00 kr.

Benton - Goodbye Redness Centella Spot Cream

En rødmeformindskende spot-creme som både kan bruges direkte på urenheder og på større områder i ansigtet som oplever rødme og irritation.

109,00 kr.