Bestseller

Cosrx

Cosrx - AHA 7 Whitehead Power Liquid


Et alt-i-et produkt, der gør hudens overflade bliver mindre ujævn, urenheder/pigmentpletter/akne-ar formindskes og kollagen-produktionen i huden forbedres

Lager status

Produktet er på lager

189,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

Et alt-i-et produkt, der kan hjælpe på en lang række hudtilstande med dens indhold af AHA.

AHA er en frugtsyre der arbejder på hudens overflade ved at fjerne døde hudceller, og derfor give huden mulighed for at fremme cellefornyelsen. Denne process har en række gode effekter for huden: Hudens overflade bliver mindre ujævn, urenheder/pigmentpletter/akne-ar formindskes og kollagen-produktionen i huden forbedres (som er den produktion der falder med alderen som medvirker til rynker).

Eksfoliering med AHA kan også effektivt formindske bumser, ujævn hud og små knopper, da den går ind og bekæmper bakterierne og overskydende døde hudceller i de øverste hudlag. AHA forbedrer hudens struktur og give en blødere samt mere ungdommelig hud.

Det anbefales, at man påfører solcreme efterfølgende, hvis den anvendes om dagen, og derfor vælger mange at bruge den om aftenen. Bør bruges 1-3 gange om ugen.

Er vegansk. Er fri for parfume, æteriske olier, parabener, sulfater, silikone og udtørrende alkohol. 

 

100 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Tanja 17-04-2022

Rigtig god eksfoliering som ikke er for barsk mod huden. Dejlig let konsistens uden en for kemisk lugt. Kan helt klart anbefaledes.

Af: Amelia 14-04-2022

en af mine favorit aha produkter! Tekstur på ansigtet er mindsket efter få brug

Af: Stine 14-09-2021

Jeg har mange dybe urenheder og hver gang jeg har brugt dette produkt er urenhederne "kommet op til overfalden" og derefter forsvundet. Jeg føler dette produkt har gjort en stor forskel for min hud og oplever ikke svige eller kløe som jeg har oplevet ved andre eksfolieringer. Det eneste minus ved produktet er for mig at jeg virkelig ikke bryder mig om at der er pumpe på. Jeg synes det er svært at få fordelt produktet ordentlig på rondellen og kommer ofte til at bruge mere for at produktet ikke kun er på et sted.

Af: Noreen 10-04-2021

Er blevet stor tilhænger af kemisk eksfoliering fremfor traditionelle scrubs med korn i. Den er nem at bruge og skal blot bruges 2-3 gange om ugen for at se dens effekt. Den har været med til at udjævne min hud men samtidig føles meget mild. Den har været god, men er større fan af BHA liquid fra samme mærke.

Af: Sally Wetterholm 10-04-2021

Meget tilfreds med produktet! Føles godt og virker som det skal!
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Koreansk hudpleje - Cosrx - BHA Blackhead Power Liquid - kan behandle bumser og urenheder, store porer, akne ar, overproduktion af sebum

Cosrx - BHA Blackhead Power Liquid

En effektiv eksfoliering med ingrediensen BHA der formindsker og behandler urenheder, akne-ar, fedtet hud, store porer og en ujævn hudtekstur. 

219,00 kr.

Cosrx - AHA/BHA Clarifying Treatment Toner Spray

En toner der eksfolierer hudens overflade og derfor bidrager til cellefornyelsen og en formindskelse af urenheder og døde hudceller. Toneren er især god hvis du døjer med kedelig, fedtet eller uren hud.

169,00 kr.
Bestseller
Koreansk hudpleje-Secret Key - Lemon Sparkling Peeling Gel hjælper på Tør hud  , Store porer  , Ujævn hudtekstur  , Genoprettelse af elasticitet / Manglende glød

Secret Key - Lemon Sparkling Peeling Gel

En eksfolierende gel, som øjeblikkeligt fjerner døde hudceller. Produktet masseres på ansigtet i cirkulære bevægeler, og man kan straks se sine døde hudceller samle sig i små klumper, som man nemt kan skylle af.

89,00 kr.