Huxley - Cleansing Gel; Be Clean, Be Moist


En dybt fugtgivende cleanser, som føles luksuriøs og nærende. Den er pH-balanceret og beriget med figenkaktusolie fra Saharas ørken. God til især, moden, normal og tør hud.

Lager status

Produktet er på lager

209,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En dybt fugtgivende cleanser, som føles luksuriøs og nærende.

Den er pH-balanceret og beriget med figenkaktus olie fra Saharas ørken, så denne rens former en fin skum der giver en grundig og forfriskende rens. Figenkaktusolie er samtidig en god anti-age og rødme-formindskende ingrediens, som efterlader din hud blød og ren.

Rensen indeholder også hyaluronsyre, der går ind og binder fugt i huden.

Produktet er formuleret uden parabener og kunstig farve.

 

200 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Ditte H 23-07-2020

Rense gel, der føles som lækker fed sæbe. Huden føles hverken stram eller tør efter brug af denne rense gel, men derimod fugtet Og blød. Får kun 4 ud af 5 stjerner pga. den karakteristiske duft. Personligt kan jeg godt lide et mere skummende produkt, selv om det vist er bedre med denne gel til min tørre hud :-) Er i tvivl om jeg vil købe den igen. Lugten kontra den bløde og fugtet hud, der tilmed også føles dejlig ren

Af: Anja Borg 20-07-2019

Lækker vandbaseret rens, hvor man virkelig føler, at huden er ren bagefter. Den har den mest fantastiske duft af figenkaktus

Af: Sarah 01-10-2018

Uh! Den dufter så lækkert! Efterlader min hud blød, ren og overhovedet ikke tør

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Huxley - Cream; Anti-Gravity

En luskuriøs anti-age creme som er rig på anti-oxidanter, der udglatter og opstrammer huden. Den er beriget med figenkaktusolie fra Saharas ørken, og beskytter huden imod både rynker, fine linjer og fugt-tab. Især velegnet til moden hud.

269,00 kr.
Bestseller
Mizon - All In One Snail Repair Cream

Mizon - All In One Snail Repair Cream

Indeholder hele 92 % filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for bla. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Den behandler også pigmentfejl, urenheder og store porer. Den "originale" sneglecreme.

179,00 kr.
Bestseller
Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

En let serum, der indeholder hele 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Kan også behandle akne, akne-ar, tør hud og pigment-pletter. Er velegnet til alle hudtyper.

169,00 kr.