Innisfree

Innisfree - Jeju Volcanic Pore Clay Mask


En maske baseret på størknede vulkansten fra Jeju øen, der effektivt trækker olie og skidt ud af huden og porerne. Velegnet til især fedtet og kombineret hud, der oplever at skinne i t-zonen.

Lager status

Produktet er på lager

139,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En maske baseret på størknede vulkansten fra Jeju øen, der effektivt trækker olie og skidt ud af huden og porerne.

Efter brug vil huden synes mere mat og porerne være renset, så de ikke er så synlige.

Skal sidde på indtil at den tørrer ind, ca. 15 min. Det er vigtigt, at lave resten af din hudplejerutine efter, da huden har brug for fugt, efter at være blevet renset så dybt.

Masken anvendes efter rens af huden.

 

50 ml.

 

Kan hjælpe på
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Maria 17-12-2020

God maske. Den virker kølende på mit ansigt, men stripper virkelig huden af alt, og huden føltes meget tør bagefter, så det er vigtigt at bruge en god creme eller lign.

Den har en meget mild duft. Det er en maske jeg kun bruger en håndfuld gange om året, da den virkelig renser i dybden. Den er god til når min hud virkelig driller og er fedtet.

Af: Tenna 19-05-2020

Okay produkt, synes dog den udtørrer min hud en smule

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Innisfree - Jeju Volcanic Pore Cleansing Foam

Et vandbaseret renseprodukt som ved hjælp af vulkansten dybderenser porerne og fjerner overskudende fedt fra huden, hvilket kan afhjælpe uren hud.

99,00 kr.

Cosrx - Two In One Poreless Power Liquid

En mild væske, der får dine store porer til at synes mindre. God til alle hudtyper der oplever problemer med synlige porer. Giver en let eksfoliering, og kan anvendes hver dag.

199,00 kr.
Bestseller
Secret Key - Lemon Sparkling Peeling Gel

Secret Key - Lemon Sparkling Peeling Gel

En eksfolierende gel, som øjeblikkeligt fjerner døde hudceller. Produktet masseres på ansigtet i cirkulære bevægeler, og man kan straks se sine døde hudceller samle sig i små klumper, som man nemt kan skylle af.

89,00 kr.