Pyunkang Yul

Pyunkang Yul - Cleansing Tissue


Renseservietter som fjerner make-up og skidt fra huden på en effektiv, men mild måde. Disse renseservietter er lavet specielt med henblik på at være utroligt blide for huden.

Lager status

Produktet er på lager

44,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

Renseservietter som fjerner make-up og skidt fra huden på en effektiv, men mild måde. Disse renseservietter er lavet specielt med henblik på at være blide for huden.

Cleansing Tissue indeholder naturlige urter som tilfører fugt og glød til huden, samtidig med at renseservietten har effektive rensende egenskaber, der fjerner alt make-up og skidt fra hudens overflade.

Pyunkang Yul har fokuseret på at lave et produkt, som ikke efterlader huden irriteret og med en fedtet og klistret overflade, som du kan opleve ved andre renseservietter.

Er vegansk. Er fri for parabener, sulfater, silikone og kunstig parfume. 

 

25 renseservietter.

 

Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Malene Vestergaard 24-09-2020

Hurtige til når man er doven, de er blide og nemme.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Pyunkang Yul - 1/3 Cotton Pad

Pyunkang Yul - 1/3 Cotton Pad

Tynde vatrondeller, hvor du kun behøve at bruge 1/3 så meget produkt, som du normalt ville putte på en vatrondel. Begynder ikke at fnugge eller falde fra hinanden.

29,00 kr.

Pyunkang Yul - Mist Toner 200 ml.

En beroligende og fugtgivende toner i en spray flaske, der indeholder kraftfulde antioxidanter, som beskytter huden mod bla. for tidlig aldring og ubalance. Er specielt lavet til at kunne bruges af dig, der har meget sensitiv hud, men de alle andre hudtyper får også stor glæde af denne toner.

149,00 kr.
Bestseller
Pyunkang Yul - Essence Toner 200 ml.

Pyunkang Yul - Essence Toner 200 ml.

En blanding af en essens og toner, der er utroligt fugtgivende og næringsfyldt. Dette produkt indeholder en masse næring og forskellige mineraler for huden. Er specielt lavet til at kunne bruges af dig, der har meget sensitiv hud, men alle de andre hudtyper får også stor glæde af denne toner.

149,00 kr.