AXIS-Y

AXIS-Y - New Skin Resolution Gel Mask


En gel maske der indeholder stjerneingredienser såsom Niacinamid, figen, Madecassoside, yams-rod og malurt, der alle sørger for en ensartet hudtone med en ungdommelig glød.

Lager status

Produktet er på lager

249,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En gelmaske der indeholder stjerneingredienser som niacinamid, hjertefilodendron, figen, madecassoside, yams-rod og malurt. Maskens ingredienser er fulde af power til at skabe en ensartet hudtone med en ungdommelig glød.

Med 2 % niacinamid reduceres synligheden af pigmentforandringer, ar og solskader. Efter brug af Axis-Y New Skin Gel Mask vil din hud være genopfrisket, beroliget og gennemfugtet.

 

100 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Anette 28-12-2021

Denne her maske både køler, beroliger, udglatter og opfrisker min sensitive hud, der ikke er ret glad for sheetmasker... En af de ting, der er virkelig lækkert ved denne her maske fra AXIS-Y er, at den minimerer hudorme på næsen uden at udtørre eller genere huden.

Når man har påført gelémasken, er det ligesom at få en kølig hånd på ansigtet, når man er syg. Det føles virkelig rart! Den er desuden drøj i brug, og i selve geléen er der små korn i. Den har en lidt urte-agtig duft, der forsvinder, imens den sidder på huden, og den er nem både at smøre på og få af igen.

Ydermere er den virkelig drøj i brug og i låget er der inkluderet en fin lille ske man kan bruge til at tage indholdet op med, så der ikke kommer håndbakterier ned i massen.
100 ml rækker virkelig langt, når den kun bruges 1-2 gange om ugen. Jeg kommer helt sikkert til at købe den igen når den om lang tid er brugt op ;-)

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

iUNIK - Centella Bubble Cleansing Foam

En pH-balancerende rens der forebygger urenheder, rødme og irritation. Rensen vil skånsom afrense din hud for sebum(olie) og skidt med dens bløde skum der ikke udtørrer huden.

139,00 kr.
Bestseller
Pyunkang Yul - Essence Toner 200 ml.

Pyunkang Yul - Essence Toner 200 ml.

En blanding af en essens og toner, der er utroligt fugtgivende og næringsfyldt. Dette produkt indeholder en masse næring og forskellige mineraler for huden. Er specielt lavet til at kunne bruges af dig, der har meget sensitiv hud, men alle de andre hudtyper får også stor glæde af denne toner.

149,00 kr.

Haruharu - Wonder Black Rice Hyaluronic Essence

En let essens, der formindsker aldringstegn og dehydreret hud. Denne essens vil med dens indhold af risekstrakt, aloe vera og hyaluronsyre mindske fine linjer, berolige huden og tilføre fugt.

229,00 kr.