Benton

Benton - Cacao Moist and Mild Cream


Eine leichte und feuchtigkeitsspendende Creme, die die Haut mit Nährstoffen und Glanz versorgt. Mit ihrem Gehalt an Kakaoextrakt und Hyaluronsäure ist sie reich an Antioxidantien und hat eine gute Fähigkeit, die Haut mit Feuchtigkeit zu versorgen.

Lager status

Produktet er på lager

149,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

Eine leichte und feuchtigkeitsspendende Creme, die die Haut mit Nährstoffen und Glanz versorgt.

Mit ihrem Gehalt an Kakaoextrakt und Hyaluronsäure ist sie reich an Antioxidantien und hat eine gute Fähigkeit, die Haut mit Feuchtigkeit zu versorgen.

Cremen hjælper huden med at finde sin optimale fugtbalance samtidig med at afhjælpe tør og kedelig hud.

Med dens lette tekstur tørrer den hurtigt ind i huden uden at fedte. Desuden indeholder cremen ingen parfume, kunstig farvestoffer eller animalske ingredienser.

 

50 Gramm.

 

Das Produkt hilft bei
So wird das Produkt verwendet
Anwendung
Inhaltsstoffe
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Caroline 10-04-2021

Lækker, mild og let fugtighedscreme. Er også glad for den søde indpakning.

Af: Isabella M 31-07-2020

Virkelig en god fugtighedscreme der fugter godt. Den er hverken fedtet, tung eller klistret. Den har også en rigtig dejlig duft.

Af: Kristina Brylle 24-07-2019

En rigtig dejlig og let creme, jeg bruger den om aftenen, som ekstra fugt under min natcreme, hvis huden trænger til lidt ekstra fugt, og der er den altså bare fantastisk.
Den er utrolig let, absorberes lynhurtigt, og giver virkelig god fugt. Og her i sommerperioden er det en fantastisk fugtgivende dagcreme. Som på ingen måde føles klistret, under den obligatoriske solcreme.
En creme jeg faktisk er blevet rigtig glad for.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Benton - Snail Bee High Content Steam Cream

En fugtgivende creme, der med en blanding af snegleslim og bigift udglatter huden og hjælper med at opnå en mere ensartet og glødende hud. Cremen er især velegnet til normal, tør og moden hud grundet dens kompakte indhold af næring og fugt.

189,00 kr.

Benton - Cacao Moist and Mild Serum

En fugtgivende serum som giver næring og fugt til kedelig, dehydreret og sensitiv hud.

159,00 kr.

Benton - Cacao Moist and Mild Toner

En mild toner som giver liv til kedelig, dehydreret og sensitiv hud. Toneren er rig på anti-oxidanter som er effektive til at dulme rødme, inflammation og irritation i huden.

164,00 kr.