Benton - Fermentation Eye Cream


En fugtgivende og opstrammende øjencreme med en god anti-age effekt. Øjencremen indeholder fermenterede ingredienser, hvilket er ingredienser som kan gå dybere ned i hudlagene

Lager status

Produktet er på lager

229,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En fugtgivende og opstrammende øjencreme med en god anti-age effekt.

Øjencremen indeholder fermenterede ingredienser, hvilket er ingredienser som kan gå dybere ned i hudlagene, og derfor opnår man effektive resultater.

Efter man har brugt øjencremen, vil øjenområdet føles fugtet og udglattet og over tid vil man se en forbedring af aldringstegn, fine linjer og mørke rande.

Fermentation Eye Cream indeholder også aloe vera og vitamin B5, som begge er ingredienser der går ind og beroliger huden omkring øjenområdet og formindsker eventuel irritation.

Produktet indeholder også den eftertragtede ingrediens “EGF” som har utroligt mange gode egenskaber. EGF formindsker rynker, fine linjer og generelle aldringstegn. Samtidig tilfører den en masse fugt, opstrammer huden og giver en utrolig blød hud.

Indeholder ikke kunstig parfume eller farvestoffer.

 

30 g.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Isabella M 31-07-2020

God og let øjencreme der er drøj i brug. Jeg er glad for konsistensen og synes den hjælper på hævede øjenlåg.

Af: Ditte H 18-07-2020

Købte denne pga. EGF ingrediensen, men synes desværre ikke den er pengene værd ...

Af: Leonora 07-06-2020

I min optik og erfaring, gør øjencreme sjældent en forskel. Denne har en superlækker smør-agtig konsistens der smelter ind i huden men så ikke nogen resultater ved brug som min almindelige dagcreme ikke i forvejen gav mig

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Benton - Fermentation Essence

En let og hurtigt absorberende essens med et højt indhold af fermenterede ingredienser. Efter kontinuerligt brug vil man kunne se en udglatning af fine linjer, og denne essens er god til alle hudtyper.

229,00 kr.
Bestseller
Mizon - Snail Repair Eye Cream

Mizon - Snail Repair Eye Cream

En alt-i-en øjencreme, der indeholder 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for sine anti-age egenskaber. Øjencremen er derfor ideel til dig som gerne vil forebygge og behandle rynker og fine linjer, mørke rander og slap hud.

139,00 kr.

Benton - Fermentation Eye Cream (10 g.)

En fugtgivende og opstrammende øjencreme med en god anti-age effekt.

69,00 kr.