Bonajour

Bonajour - Green Tea Water Bomb Toner


En intens fugtgivende toner, der forebygger samt behandler tør og dehydreret hud. Denne toner fra Bonajour er baseret på grøn te ekstrakt, peptider, niacinamid og forskellige planteekstrakter.

Lager status

Varen er midlertidigt udsolgt

199,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En intens fugtgivende toner, der forebygger samt behandler tør og dehydreret hud. Denne toner fra Bonajour er baseret på grøn te ekstrakt, peptider, niacinamid og forskellige planteekstrakter.

Green Tea Water Bomb Toner er hurtigt absorberende af huden og giver øjeblikkelig fugtmættende effekt på huden uden at efterlade en sticky overflade. Green Tea Water Bomb indeholder et tre-lag hyaluronsyresystem, der både tilfører din hud fugt og samtidig låser den ind til din hud, så du ikke taber vand og fugt i løbet af dagen. Første lag kommer af Sodium Hyaluronate, der former et beskyttende film på hudens overflade. Andet lag er Sodium Acetylated Hyaluronate som har en barrier formation med en struktur, der gør at tiltrækkes tæt på din hud. Det tredje lag kommer af hydroliseret Hyaluronsyre, der gendanner fugtniveauet i din hud.

Yderligere beskytter Green Tea Water Bomb Toner din hud mod irritation og samtidig forebygger fine linjer grundet dets indhold af grøn te. Grøn te har også anti-inflammatoriske effekt, som formindsker rødme, irritation og urenheder. Den indeholder også Vitamin E, som har en fugtgivende og nærende effekt for huden og giver en ungdommelig glød.

Toneren er især kompatibel med tør og dehydreret hud.

Green Tea Water Bomb Toner er fri for kunstig parfume, æteriske olier, parabener, sulfater, udtørrende alkohol og silikone. Er vegansk og cruelty-free. 

 

205 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bonajour - Propolis Serum

En fugtgivende og mild serum der forebygger urenheder, fine linjer, pigmentpletter, rødme og fedtet hud. Propolis Serum fra Bonajour tilfører din hud en af de højeste koncentrationer på markedet af propolis med 815,000ppm, svarende til en koncentration på 81,5% propolis.

160,00 kr.

Bonajour - Rose Stemcell Ampoule

En multifunktionel serum med stamcelle teknologi, hvilket både forebygger fine linjer, manglende glød, rødme og faldende hud-elasticitet.

259,00 kr.

Bonajour - Green Tea Water Bomb

En let, men fugtgivende gel-creme som er baseret på grøn te ekstrakt, peptider, niacinamid og forskellige planteekstrakter.

189,00 kr.