Bonajour

Bonajour - Green Tea Water Bomb Toner


En intens fugtgivende toner, der forebygger samt behandler tør og dehydreret hud. Denne toner fra Bonajour er baseret på grøn te ekstrakt, peptider, niacinamid og forskellige planteekstrakter.

Lager status

Produktet er på lager

199,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En intens fugtgivende toner, der forebygger samt behandler tør og dehydreret hud. Denne toner fra Bonajour er baseret på grøn te ekstrakt, peptider, niacinamid og forskellige planteekstrakter.

Green Tea Water Bomb Toner er hurtigt absorberet af huden og giver øjeblikkeligt fugtmættende effekt på huden uden at efterlade en klæbrig overflade.

Green Tea Water Bomb indeholder et tre-lags hyaluronsyresystem, der både tilfører din hud fugt og udfylder fine linjer. 

Yderligere beskytter Green Tea Water Bomb Toner din hud mod irritation og forebygger fine linjer, grundet dens indhold af grøn te. Grøn te har også anti-inflammatoriske effekt, som formindsker rødme, irritation og urenheder. Den indeholder også Vitamin E, som har en fugtgivende og nærende effekt for huden og giver en ungdommelig glød.

Toneren er især kompatibel med tør og dehydreret hud.

Green Tea Water Bomb Toner er fri for kunstig parfume, æteriske olier, parabener, sulfater, udtørrende alkohol og silikone.

Er vegansk og cruelty-free. 

 

205 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bonajour - Propolis Serum

Et fugtgivende og mildt serum, der forebygger urenheder, fine linjer, pigmentpletter, rødme og fedtet hud. Propolis Serum fra Bonajour tilfører din hud en af de højeste koncentrationer på markedet af propolis med 815,000ppm, svarende til en koncentration på 81,5% propolis.

160,00 kr.

Bonajour - Rose Stemcell Ampoule

Et multifunktionelt serum med stamcelle teknologi, som både forebygger fine linjer, manglende glød, rødme og faldende hud-elasticitet.

259,00 kr.

Bonajour - Green Tea Water Bomb

En let, men fugtgivende gel-creme, som er baseret på grøn te ekstrakt, peptider, niacinamid og forskellige planteekstrakter.

189,00 kr.