Cosrx

Cosrx - AC Collection Acne Patch


Nye bumse-plastre fra Cosrx, som natten over reducerer bumser og betændte urenheder.

Lager status

Produktet er på lager

54,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

Nye bumse-plastre fra Cosrx, som natten over reducerer bumser og betændte urenheder. De sættes bare ovenpå en bums og derefter arbejder de ved at trække indholdet af bumsen ud natten over, uden at man skal til at prikke i bumsen.

I pakken er der 26 små og gennemsigtige plastre i 3 forskellige størrelser. Med plastrenes indhold af planten Centella Asiatica reparerer de og heler bumser samtidig med at forebygge, at der kommer et ar efter bumsen.

De klistrer nemt til huden og kan både bruges i ansigtet og på kroppen, fx skuldrene eller ryggen. Sættes på om aftenen og fjernes morgenen efter.

 

Sådan bruges produktet
Kan hjælpe på
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Baldo Borg 12-01-2022

Sidder godt fast og god til steder under tøjet

Af: Huaisang 17-11-2021

Plastene virker efter intentionen, men da de er ovale gør det lidt svært at få den til at sidde på. Jeg oplever tit de løsner sig lidt i kandten, eller glider rundt inden de får ordenligt fæste.
Det er rart der er forskelige størrelser, men de mindste er ofte lidt for små. Desuden er de store patches ekstrem store i størrelsen. Personligt holder jeg mere af dem fra Pyunkang Yul, men disse gør også arbejdet godt.

Af: Lærke Lyhne 21-07-2021

Er meget overrasket over disse plastres effekt på min hud. De virker rent faktisk.
Jeg køber dem igen og igen og igen…..

Prøv dem!

Af: Sara 10-04-2021

Extrem god acne patch

Af: Malene Oldenborg 09-11-2020

Oplever ingen forskel, det gør min mand derimod ????‍♀️☺️
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Cosrx - Acne Pimple Master Patch

Cosrx - Acne Pimple Master Patch

Disse pimple patches er små, tynde stickers, man sætter over bumsen, som der natten over trækker bakterier og pus ud, med det resultat, at bumsen hurtigt forsvinder.

48,00 kr.

Cosrx - Clear Fit Master Patch

I en pakke er der 18 små, tynde stickers, man sætter over bumsen, der trækker bakterier og pus ud. De er specielt lavet til at være så godt som usynlige på huden, så de også kan bruges i dagtimerne eller under make-up.

48,00 kr.

Pyunkang Yul - Acne Spot Patch Super Thin

En acne patch er et tyndt ”klistermærke”, som man sætter over bumsen, som hurtigt formindsker inflammationen og sørger for, at ingen bakterier kommer ned i urenheden. Derfor minimerer man også akne-ar.

34,00 kr.