Bestseller

Cosrx - Acne Pimple Master Patch


Disse pimple patches er små, tynde stickers, man sætter over bumsen, som der natten over trækker bakterier og puds ud, med det resultat, at bumsen hurtigt forsvinder.

Lager status

Produktet er på lager

48,00 kr.

excl. moms
Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En international best-seller, og et af de mest populære k-beauty produkter på markedet.

Disse pimple patches er små, tynde stickers, man sætter over bumsen, der trækker bakterier og puds ud. Morgenen efter vågner man op med en bums der er betydeligt mindre, og man undgår akne ar, da man ikke selv begynder at klemme den.

Man kan også bruge den under makeup, men der vil vi anbefale dens lillesøster Cosrx - Clear Fit Master Patch.

Hver pakke indeholder 24 stickers i 3 forskellige størrelser, så du kan tage den størrelse, der matcher din urenhed. Den er desuden vinder af prisen for bedste akne produkt til Teen Vouge Acne Award 2017.

 

24 patches/1 stk.

 

Sådan bruges produktet
Kan hjælpe på
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Larysa 17-07-2020

Jeg synes ikke de virker.

Af: Isabella 23-05-2020

Den virker ikke til alle slags bumser, men er stadig virkelig god

Af: Camilla Kron Jensen 06-05-2020

Super lækkert produkt, der mindsker størrelsen af ens bums over natten. Vil dog sige det ikke er sådan bumsen helt forsvinder, men størrelsen mindskes.

Er man typen der piller lidt i sine urenheder, kan man med fordel påfører en patch efterfølgende, så der ikke kommer flere bakterier ind i bumsen, og den får ro til at hele.

Af: Celine 26-07-2019

De er fuldstændig geniale! Sidder godt fast i løbet af natten og samler faktisk alle bakterier fra en bums, så den næsten er helt væk. Men de virker slet ikke hvis man har mere cystic acne. Bumsen er desværre nødt til at være gul og klar til at trykkes for at de virker.

Af: Rikke 24-07-2019

De sidder godt fast, så de holder fint hele natten. Jeg kan godt lide idéen, men på min hud synes jeg dog ikke de virker efter hensigten.
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Cosrx - Clear Fit Master Patch

I en pakke er der 18 små, tynde stickers, man sætter over bumsen, der trækker bakterier og puds ud. De er specielt lavet til at være så godt som usynlige på huden, så de også kan bruges i dagtimerne eller under make-up.

48,00 kr.

Cosrx - AC Collection Acne Patch

Nye bumse-plastre fra Cosrx, som natten over reducerer bumser og betændte urenheder.

54,00 kr.

Pyunkang Yul - Acne Spot Patch Super Thin

En acne patch er et tyndt ”klistermærke”, som man sætter over bumsen, som hurtigt formindsker inflammationen og sørger for, at ingen bakterier kommer ned i urenheden. Derfor minimerer man også akne-ar.

34,00 kr.