Cosrx - Advanced Snail 92 All In One Cream


En creme der giver den smukke glød af sund hud ved hjælp af snegleslim. Cremen er meget nærende og fugtgivende samt blødgørerende. Velegnet til alle hudtyper.

Lager status

Produktet er på lager

229,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En creme der giver den smukke glød af sund hud ved hjælp af snegleslim.

Cremen er meget nærende og fugtgivende samt blødgørerende, takket være dens indhold af 92 % snegleslim, indsamlet fra levende koreanske snegle.

Den indeholder også ingredienser, der behandler irriteret hud og forbedrer en ujævn hudtekstur.

Et vidunderprodukt, der kan hjælpe på langt de fleste hudtilstande. Den er velegnet til alle hudtyper.

 

100 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Mai Andersen 28-09-2018

Genial!!! Især ved kontinuerligt brug. Jeg har sensitiv hud med tendens til rødme, røde knopper og at huden bliver fedtet hvis ikk den får nok fugt.
Denne er blevet min go to cream når min hud opfører sig tosset i perioder. Den mindsker rødmen og irritations fornemmelsen i huden med det samme og efter bare en nat er huden blødere, mere glød og rødmen har betydeligt foretaget sig. Den giver også en synlig mere ensartet hud.

Den er virkelig drøj i brug så og føles som at det lægger lidt en hinde på huden. Og det er den eneste grund til at at den ikk får 5 stjerner for elsker den men det påvirker heldigvis ikke min makeup efterfølgende. Så kan virkelig anbefales.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Mizon - All In One Snail Repair Cream

Mizon - All In One Snail Repair Cream

Indeholder hele 92 % filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for bla. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Den behandler også pigmentfejl, urenheder og store porer. Den "originale" sneglecreme.

179,00 kr.
Bestseller
Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

En let serum, der indeholder hele 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Kan også behandle akne, akne-ar, tør hud og pigment-pletter. Er velegnet til alle hudtyper.

169,00 kr.

Cosrx - Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

En all-round essens, der med dens indhold af 96 % snegleslim forsyner din hud med intens fugt og glød. Den kan reparere alt fra tørre områder til akne og fine linjer. Det perfekte valg til alle hudtyper.

199,00 kr.