Cosrx

Cosrx - Cica Creamy Foam Cleanser


En effektiv og skånsom vandbaseret rens, der fjerner overskydende makeup og sebum (olie), uden at være udtørrende for din hud.

Lager status

Produktet er på lager

84,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En effektiv og skønsomt vandbaseret rens, der fjerner overskydende makeup og sebum (olie), uden at være udtørrende for din hud. Denne rens er baseret på Centella Asiatica, der er beroligende og plejende for din hud samt behandler hudirritation, rødme og blussende hud. 

Cica Creamy Foam Cleanser er en vandbaseret rens fra Cosrx’ CICA CLEAR-linje. Denne linje fra Cosrx er baseret på CICA, også kendt som Centella Asiatica, der fokuserer på at reparere, pleje og berolige din hud. Rensen er formuleret på 7 forskellige Centella Asiatica, der er kendt for at beskytte huden og behandler hudirritation. Den har også også anti-inflammatoriske egenskaber og derfor bruges Centella Asiatica ofte til behandling af irriteret, uren, sensitiv eller blussende hud.

Denne rens har en let skummede tekstur og efterlader huden frisk og ren.

Denne milde vandrens er specielt formuleret til dig med udsat, uren eller rødmosset hud. 

Cica Creamy Foam Cleanser er fri for parfume, parabener, sulfater, silikone og udtørrende alkohol.

 

75 ml. 

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Cosrx - Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Cosrx - Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

En all-round essens, der med dens indhold af 96 % snegleslim forsyner din hud med intens fugt og glød. Den kan reparere alt fra tørre områder til akne og fine linjer. Det perfekte valg til alle hudtyper.

199,00 kr.

Cosrx - Advanced Snail Mucin Gel Cleanser

En fugtgivende og mild gel-rens, baseret på en høj koncentration af reparerende snegleslim. Denne rens vil fjerne make-up og skidt fra huden, uden at fjerne hudens naturlige fugt.

209,00 kr.

Cosrx - Advanced Snail Hydrogel Eye Patch

Disse øjenmasker fra Cosrx vil med deres indhold af snegleslim og niacinamid formindske aldringstegn, tilføre fugt og give en friskere udstråling.

239,00 kr.