Cosrx - Hyaluronic Acid Hydra Power Essence


En meget fugtgivende essens, der har et højt indhold af hyaluronsyre, der går ind og binder fugt i huden. Det trænger dybt ned og sørger for, at du har en god fugtbalance i huden.

Lager status

Produktet er på lager

189,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En meget fugtgivende essens, der har et højt indhold af hyaluronsyre, der går ind og binder fugt i huden.

Essensen trænger dybt ned og sørger for, at man har en god fugtbalance i huden, og kan på den måde afhjælpe tør og træt hud.

Essensen efterlader ikke et fedtet lag på huden og efter påføring er huden blød og elastisk. Den er specielt velegnet til dem, der har brug for et ekstra boost af fugt i deres hudplejerutine, men kan bruges af alle hudtyper. 

Hyaluronic Acid Hydra Power Essence har en ultra-kort ingrediensliste på kun 7 ingredienser. Er fri for parfume, æteriske olier, parabener, silikone, sulfater og udtørrende alkohol.

Er vegansk.

 

Kan hjælpe på
Sådan anvendes produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Bille 25-09-2020

Den er super fugtgivende og har en lækker konsistens, som ikke er for vandet. Og kombinerer du den med deres snail essens får du den lækreste, bløde og gennemfugtede hud. Du kan med fordel anvende hyaloronic acid cremen ovenpå, som et totalt fugtboost til huden.

Af: Isabella 21-05-2020

Den har hjulpet vild meget min hud!!!

Af: Larysa 28-04-2020

En rigtig fin essence. Den efterlader huden blød og gennemfugtet.

Af: Kristina Brylle 21-07-2019

Dette er en virkelig god Essence. Som jeg bruger hver dag, lige efter toner. Dupper den på, og lader den trænge ind, hvorefter jeg alt afhængig hvor tør, sart, eller irreterret min hud evt lige er, bruger en anden Essence rettet mod mine hud problemer (lider af mild rosacea) men ved brug af denne dybtevirkende, og meget fugtgivende Essence som bund, synes jeg min hud bliver mere modtagelig over for resten af mine produkter. Og derfor er den bare uundværlig.
Men i sig selv er det jo en fantastisk Essence, som jeg, uanset hvilken hudtype man har, er sikker på vil kunne gøre underværker, som den har gjort, for min sarte hud.
Det er ihvertfald en virkelig lækker fugtgivende, og meget mættende Essence, som jeg helt sikkert vil anbefale alle.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Etude House 0.2 Therapy Air Mask - Hyaluronic Acid

Sheet-maske med hyaluronsyre gennemfugter huden og sørger for et boost af intensiv fugt (som ikke fedter). Hyaluronsyre er en ingrediens som kan holde sin egen vægt x 1000 i vand, og tilfører derfor en langtidsholdbar fugt.

14,00 kr.

Mizon - Hyaluronic Acid 100 Serum

En effektiv serum med hyaluronsyre som giver huden et boost af fugt og glød. Du opnår en silkeblød og glat hud samt en langvarende fugtgivende effekt.

169,00 kr.

Cosrx - Hyaluronic Acid Intensive Cream

En intensivt fugtgivende creme med et højt indhold af hyaluronsyre, som binder fugt i huden, så den fugtgivende effekt holder hele dagen og natten.

219,00 kr.