Cosrx

Cosrx - Hydrium Moisture Power Enriched Cream


En utroligt fugtgivende creme som tilfører langtidsholdbar fugt til tør hud. Cremen er baseret på effektive ingredienser som Vitamin B5, propolis ekstrakt, ceramid og hyaluronsyre.

Lager status

Produktet er på lager

249,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En utroligt fugtgivende creme som tilfører langtidsholdbar fugt til tør hud.

Cremen er baseret på effektive ingredienser som Vitamin B5, propolis ekstrakt, ceramid og hyaluronsyre. Disse ingredienser sørger for at din hud finder sin optimale fugtbalance så du får forebygget tør og irriteret hud.

Hydrium Moisture Power Enriched Cream sørger for at forstærke din huds egen barriere og tilføre en intens fugt som holder hele dagen. Derfor forebygger denne creme også fugttab så din huds generelle sundhed bliver forbedret.

Cremen indeholder ingen parfume og er også velegnet til sensitiv hud.

 

50 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Jane Kirk 10-04-2021

Den dejligste creme. Den absorberes hurtigt ind i min dehydreret hud men holder den gennem fugtet hele dagen. Og den ligger rigtig godt under Make-up

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Cosrx - Hydrium Centella Aqua Soothing Ampoule

En meget fugtgivende og beroligende serum som formindsker rødme og irritation i huden. Serummen er baseret på meget få, simple og rene ingredienser som tager hensyn til meget sensitiv hud.

269,00 kr.

Cosrx - Hydrium Triple Hyaluronic Moisture Ampoule

En utroligt fugtgivende serum som er perfekt til dig med tør og dehydreret hud. Serummen er baseret på 3 forskellige slags hyaluronsyre og vitamin B5.

269,00 kr.

Cosrx - Hydrium Green Tea Aqua Soothing Gel Cream

En let gel, som formindsker urenheder, rødme, fedtet hud og solforbrændinger. Gelen er baseret på grøn te ekstrakt og aloe vera, som begge er ingredienser som beroliger huden og hjælper til at formindske hudproblemer.

249,00 kr.