Cosrx

Cosrx - One Step Moisture Up Pad


En toner og eksfolierende pads samlet i én. Disse pads er allerede opløst i en fugtgivende og nærende opløsning, som gør at du kan formindske tør hud.

Lager status

Varen er midlertidigt udsolgt

179,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En toner og eksfolierende pad samlet i én. Disse pads er allerede opløst i en fugtgivende og nærende opløsning, som gør at du kan formindske tør hud.

Med produktets indhold af hyaluronsyre og propolis ekstrakt vil den udover at fugte også formindske urenheder, rødme og kedelig hud. Derfor opnår man en ensartet hud med en flot og ungdommelig glød. Er derfor specielt ideel til tør/dehydreret hud, som oplever problem med tørre områder og irritation.

Er vegansk. Er fri for kunstig parfume, parabener, udtørrende alkohol, silikone og udtørrende sulfater.

 

70 pads

 

Kan hjælpe på
Sådan anvendes produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Louise 21-07-2021

Fantastisk produkt, som jeg nu køber for tredje gang. Det fugter huden så meget, at jeg ved en fejl flere gange har glemt at bruge serum og creme bagefter! Kan anbefales til alle, som ønsker en flot, gennemfugtet og jævn hud med masser af liv.

Af: Isabella 30-09-2020

God produkt

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Cosrx - One Step Green Hero Calming Pad

En toner og eksfolierende pad samlet i et produkt, som beroliger, opfrisker og fugter huden. Ingredienserne er udvundet fra forskellige planter, der medvirker til sund og balanceret hud.

179,00 kr.

Neogen - Dermalogy Real Cica Pad

En mild eksfolierings-pad som med dens indhold af Centella Asiatica hjælper med at berolige hudirritation, rødme og aktive akne udbrud.

199,00 kr.

Cosrx - Hydrium Triple Hyaluronic Moisture Ampoule

En utroligt fugtgivende serum som er perfekt til dig med tør og dehydreret hud. Serummen er baseret på 3 forskellige slags hyaluronsyre og vitamin B5.

269,00 kr.