Dr. Jart+

Dr. Jart - Dermask Ultra Jet Peeling Solution


Denne maske er en eksfolierende sheetmaske, der både fjerner døde hudceller og formindsker pigmentpletter, solskader og akne-ar.

Lager status

Produktet er på lager

39,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En innovativ eksfolierende 2-trin maske der giver din hud en frisk og ensartet hudtone. Denne maske er en eksfolierende sheetmaske, der både fjerner døde hudceller og formindsker pigmentpletter, solskader og akne-ar. Derudover med dens indhold af kulsyre kan den trænge dyb ind og rense din pore. 

Dermask Ultra Jet Peeling Solution indeholder 2-trin, hvor første trin klargøre din hud for andet trin, nemlig sheetmasken. Første trin indeholder et sukker scrub, og indeholder papaya enzymer, der er kendt for at mild eksfolierer hudens overflade og hjælper på lysning af hudtonen. Trin 2 er formuleret med kulsyre pulver og carbondioxid, som behandler overproduktion af sebum, ved den dybe penetration og rensning af dine pore.

Yderligere indeholder sheetmasken allatonin og olivenolie, som har en nærende effekt og blødgøre din hud samtidig tilfører fugt til huden. 

Denne cellulose sheet-maske har en naturlig violet nuance, der ændrer farve for at vise skiftet af din huds pH balance. 

Sheet-masken er især kompatibel med kombineret og fedtet hudtype.

Efter kontinuerligt brug af Dermask Ultra Jet Peeling Solution vil du opleve at din hud bliver udglattet, mere ensartet hudtone samt har en sund glød. 

Dermask Ultra Jet Peeling Solution er fri for parfume, parabener, udtørrende alkohol og sulfater.

 

1 stk (Trin 1: 0.4g og Trin 2: 23g)

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Dr. Jart - Cicapair Calming Mask

En beroligende og fugtgivende sheet-maske med 5 forskellige slags Centella Asiatica og Niacinamid. Efter påføring af masken kan du straks mærke en dulmende og mildt kølende effekt på huden.

39,00 kr.

Dr. Jart - Cicapair Calming Gel Cream

En let og reparerende creme der formindsker urenheder, rødme og fedtet hud. Cicapair Calming Gel Cream tilfører din hud en stor mængde af naturlige urter og ekstrakter som vil afstresse og berolige din hud.

329,00 kr.

Dr. Jart - Cicapair Enzyme Cleansing Foam

En mild renseskum der med 97% naturlige ingredienser skånsomt afrenser og beroliger huden. Denne rens fra Dr. Jart hjælper med at beskytte og styrke huden. Samtidig afrenser den huden uden at udtørre.

239,00 kr.