Manyo - Age Return Cream


En intensiv fugtgivende og plejende natcreme, der tilfører din hud næring. Denne natcreme forebygger samt behandler aldringstegn og fine linjer.

Lager status

Varen er midlertidigt udsolgt

399,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En fugtgivende og plejende natcreme, der tilfører din hud næring. Denne natcreme forebygger samt behandler aldringstegn og fine linjer.

Age Return Cream er forebyggende mod aldringstegn og samtidig tilfører din hud en fornyet glød med dens høje koncentration af de foryngrende ingredienser: Ginseng ekstrakt, Saponin, Vitamin A og fermenteret svampe ekstrakt. Disse ingredienser har højt indhold af antioxidanter, som forebygger forekomsten af fine linjer og aldringstegn. 

Den panteret Saponin findes i den koreanske røde ginseng, som gendanner hudens elasticitet, tilfører huden en ungdommelig glød og forebygger fine linjer. Derudover har disse ingredienser lysne egenskaber, der formindsker pigmentpletter, akne-ar og solskader. Yderligere har disse en effektiv virkning på bumser, uren hud, hudtekstur, manglende glød og tilstoppede pore.

Natcremen er især kompatibel med moden hudtype og tør hud.

Efter kontinuerligt brug af Age return Cream vil du opleve at din hud bliver udglattet, mere ensartet i hudtonen og hudteksturen samt har en ungdommelig glød. 

Age Return Cream er fri for parfume, æteriske olier, parabener, sulfater, silikone og udtørrende alkohol.

 

30 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Manyo Factory - Bifida Biome Concentrate Cream

En nærende og reparerende anti-age creme der forebygger fine linjer, rødme og svag hudbarriere. Cremen tilfører din hud en høj mængde af aktive ingredienser som vil udglatte, berolige og nære huden.

395,00 kr.

Manyo Factory - Bifida Ampoule Wrap Mask

En nærende anti-age sheet-maske der forebygger fugttab, fine linjer, slap hud og svækket hud-barriere. Bifida er en probitotisk mælkesyrebakterie som vil forstærke din hudbarriere, tilføre fugtmætning til huden og udglatte fine linjer.

49,00 kr.

Manyo Factory - Bifida Ampoule Mist

En anmelderrost ansigtsmist med fugtgivende og lindrende egenskaber. Derudover vil misten forebygge fugttab, fine linjer, slap hud og svækket hud-barriere.

Ikke på lager
249,00 kr.