Mary&May

Mary&May - Centella Asiatica Serum


En yderst nærende og beroligende serum, der med sin høje koncentration af Centella Asiatica-ekstrakt formindsker samt behandler irriteret hud.

Lager status

Produktet er på lager

179,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En yderst nærende og beroligende serum, der med sin høje koncentration af Centella Asiatica-ekstrakt formindsker samt behandler irriteret hud. Denne serum har en dulmende effekt på rødme og blussende hud. 

Denne serum indeholder 95 % Centella Asiatica, en urt der er kendt for sine beroligende, plejende, anti-bakteriel og anti-inflammatoriske egenskaber og anvendes ofte til behandling af irriteret hud, uren, sensitiv eller blussende hud. Yderligere indeholder Centella Asiatica både antioxidanter og aminosyrere, som nedtoner synligheden af solskader, pigmentpletter samt akne-ar.

Derudover har Centella Asiatica også fugtgivende egenskaber, og efterlader din hud fugtmættet samt en ungdommelig glød.

Serummen har en let og honning-lignende tekstur som føles let på huden. Yderligere efterlader den ikke et fedtet eller sticky lag på din hud. 

Mary&May - Centella Asiatica Serum er derfor særligt kompatibel med sensitive hudtype, og dig som døjer med irriteret og problem hud.

Efter kontinuerligt brug af Centella Asiatica Serum vil du opleve at din hud bliver mindre irriteret, formindsket rødme samt fugtmættet. 

Centella Asiatica Serum er fri for parfume, æteriske olier, parabener, sulfater, udtørrende alkohol og silikone.

 

30 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Benton - Tea Tree Serum

Et beroligende og rødme-formindskende serum, der er baseret på hele 80% tea tree. Tea Tree har anti-bakterielle egenskaber, der formindsker urenheder og rødme.

169,00 kr.

Beauty of Joseon - Calming Serum: Green Tea + Panthenol

Et beroligende serum, der formindsker irritation og rødme og samtidig tilfører fugt. Dette serum vil, med dets indhold af grøn te, panthenol, centella asiatica og artemisia ekstrakt, berolige din hud og tilføre den fugt og antioxidanter.

149,00 kr.

Pyunkang Yul - Calming Moisture Barrier Cream

En mild fugtighedscreme som formindsker rødme, irritation og sensitivitet. Cremen er baseret på hud-beroligende ingredienser, blandt andet ekstrakter fra urten Centella Asiatica og tea tree.

149,00 kr.