Mary&May

Mary&May - Peptide Complex Serum


En opstrammende og anti-age serum, der forebygger samt behandler aldringstegn, fine linjer og samtidig tilfører din hud en stor mængde elasticitet.

Lager status

Produktet er på lager

209,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En opstrammende og anti-age serum, der forebygger samt behandler aldringstegn, fine linjer og samtidig tilfører din hud en stor mængde elasticitet. Derudover er Peptide Complex Serum yderst fugtgivende og efterlader din hud med en ungdommelig glød. 

Denne serum af Mary & May er baseret på 6 peptidkomplekser, hvor peptider er nøgleingrediensen, når det kommer til anti-age. Peptider fungerer således, at de stimulerer hudens kollagenproduktion, hvor kollagen er et naturligt protein fundet i de inderste hudlag og har evnen til at holde huden glat og spændstig. Stimuleringen af hudens kollagenproduktion medfører dermed behandling af fine linjer samt genoprettelse af elasticitet i din hud.

Peptide complex Serum har en let transparent tekstur, der hurtigt absorberes af huden uden at efterlade din hud fedtet eller klistret.

Serummen er især kompatibel med moden hud og dig, som ønsker at behandle fine linjer. 

Efter kontinuerligt brug af Peptide Complex Serum vil du opleve at din hud bliver opstrammet, formindsket synligheden af aldringstegn, fugtmættet samt har en ungdommelig glød. 

Peptide Complex Serum er fri for parfume, æteriske olier, parabener, sulfater, udtørrende alkohol og silikone.

 

30 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Mary&May - Houttuynia Cordata + Tea Tree Serum

En effektiv serum, der med dens indhold af Houttuynia Cordata- og tea tree-ekstrakter formindsker samt forebygger store porer.

209,00 kr.

Mary&May - Idebenone + Blackberry Complex Serum

En innovativ anti-age serum, der forebygger aldringstegn og fine linjer, samt beskytter huden mod frie radikaler.

229,00 kr.

Mary&May - Niacinamide + Chaenomeles Sinensis Serum

En effektiv reparende serum, der formindsker rødme samt formindsker akne-ar, solskader og pigmentpletter med dens indhold af Niacinamide og Chaenomeles Sinensis-ekstrakt.

179,00 kr.