Torriden

Torriden - DIVE-IN Low Molecule Hyaluronic Acid Serum


En dybt fugtgivende serum, der er nærende for din hud og forebygger tør og dehydreret hud. Denne serum har en vand-lignende konsistens med en himmelblå farve, som er hurtig absorberende uden at efterlade huden fedtet.

Lager status

Produktet er på lager

269,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En dybt fugtgivende serum, der er nærende for din hud samt forebygger tør og dehydreret hud. Denne serum har en vand-lignende konsistens med en himmelblå farve, som er hurtig absorberende uden at efterlade huden fedtet. 

DIVE-IN Low Molecule Hyaluronic Acid Serum indeholder lav-molekylær hyaluronsyre, der sørger for at binde fugt til huden, der behandler tør og dehydreret hud. Denne serum er dyb fugtgivende grundet dens 5D-Hyaluronsyrekompleks. Yderligere tilfører serummen elasticitet til din hud, så huden fremstår glødende og ung.

Serummen vedligeholder din huds fugtniveau med dens indhold af Panthenol, Ceramide og Madecassoside. Disse ingredienser er kendt for deres beroligende effekt og hjælper med at holde på din hud fugtniveau.

Serummen er kompatibel med alle hudtyper og tilstande grundet de minimale ingredienser

Efter kontinuerligt brug af DIVE-IN Low molecule Hyaluronic Acid Serum vil du opleve at din hud bliver fugtmættet og glødende.

Serummen er fri for parfume, æteriske olier, parabener, udtørrende alkohol, silikone og sulfater.

 

50 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Torriden - DIVE-IN Low Molecule Hyaluronic Acid Mask

En dybt fugtgivende sheetmaske, der giver din hud en intens næring samt forebygger dehydreret hud.

29,00 kr.

Torriden - DIVE-IN Low Molecule Hyaluronic Acid Multi Pad

En dybt fugtgivende essens, som er opløst på en pad(vatrondel). Disse pads er intens nærende samt forebygger dehydreret og tør hud.

279,00 kr.

Cosrx - Ultimate Nourishing Rice Overnight Mask

En sovemaske/natcreme der er formuleret med 65 % ris-ekstrakt, der giver dyb fugt og efterladere huden klarere. God til alle slags hudtyper, også sensitiv, da den ikke indeholder parfume.

189,00 kr.