By Wishtrend

By Wishtrend - Quad Active Boosting Essence


Denne essens er en serum booster, der anvendes mellem din toner og serum og klargør din hud til at optage de effektive ingredienser af dit serum.

Lager status

Produktet er på lager

269,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En effektiv nærende essence, der dulmer rødme, er udglattende samt fugtgivende. Denne essens er en serum booster, der anvendes mellem din toner og serum og klargør din hud til at optage de effektive ingredienser af dit serum. 

Quad Active Boosting Essence anbefales at blive anvendt som din serum booster med dens indhold af ‘Quad Active’ ingredienser: Willow Bark-ekstrakt, Centaurea Cyanus Flower Water og Propolis. De 3 aktive ingredienser er anerkendt for deres anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaber, der bidrager til at holde din hud sund og frisk. Derudover indeholder denne essens sort te, der beskytter din hud mod tidlig aldring samt tilfører en masse fugt til din hud.

Essensen er kompatibel med alle hudtyper, som døjer med hudirritation og tørhed.

Efter kontinuerligt brug af Quad Active Boosting Essence, vil du opleve, at din hud bliver fugtmættet, mere ensartet hud samt en ungdommelig glød. 

Quad Active Boosting Essence er fri for parfume, æteriske olier, parabener, sulfater, silikone og udtørrende alkohol.

Er cruelty-free og har en pH-værdi af 5.2±1.0

 

100 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Der er endnu ikke oprettet nogle bedømmelser til produktet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

By Wishtrend - Green Tea&Enzyme Powder Wash

En ansigtsrens, som mildt eksfolierer huden og forfiner hudteksturen. Rensen er en pulver, som blandes op med vand for at danne en let skum, der vil balancere hudens olieproduktion og formindske urenheder.

199,00 kr.

By Wishtrend - Acid-duo 2% Mild Gel Cleanser

En effektiv, men mild ansigtsrens, der formindsker urenheder, ujævn hudtekstur og ophobning af døde hudceller. Med indholdet af 1% LHA og 1% PHA, hvilket er milde kemiske eksfolierende ingredienser, vil rensen fjerne døde hudceller og overskydende sebum (olie) fra porerne.

209,00 kr.

By Wishtrend - Acid-Duo Hibiscus 63 Cream

En eksfolierende creme, der skånsomt fjerner døde hudceller og giver en ungdommelig glød. Samtidig hjælper cremen på store porer og overproduktion af sebum (olie).

249,00 kr.