Cosrx

Cosrx - Ultimate Nourishing Rice Overnight Mask


En sovemaske/natcreme der er formuleret med 65 % ris-ekstrakt, der giver dyb fugt og efterladere huden klarere. God til alle slags hudtyper, også sensitiv, da den ikke indeholder parfume.

Lager status

Varen er midlertidigt udsolgt

189,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En sovemaske/natcreme som giver en mere ensartet hudtone.

Den er formuleret med 65% ris-ekstrakt, der giver dyb fugt og efterlader huden klarere og med en mere ungdommelig glød. Med dens indhold af vitamin B3 plejer den din hud imens du sover, så du kan vågne op med friskere og blødere hud.

Efter påføring tørrer den hurtigt ind, så den smitter ikke af på tøj og pude imens man sover. Den er desuden uden parfume og med en hudvenlig pH-værdi på 6,5.

Er vegansk.

 

60 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Anna H 24-11-2021

Absolut fantastisk sovemaske. Jeg er næsten færdig med min første tube. Jeg har lagt mærke til at min hud ser bedre ud næste morgen. Den fugter huden godt - jeg bruger den tit som en natcreme. Konsistensen er kremet, men ikke fedtet. Det tager lige et minut eller 2 for masken at trænge ind i huden. Man får også virkelig meget produkt for pengene.

Af: Noreen 11-04-2021

En skøn natmaske med en masse god ingredienser. Jeg har været særlig glad for at bruge den om vinteren eller når min hud føles ekstra tør. Den kan også bruges som en Alm. natcreme eller bruges som et ekstra trin efter en creme, hvis huden har brug for en masse fugt.

Af: Johanne 11-10-2020

Jeg har nu brugt denne overnight mask i et par måneder og er meget tilfreds. Den fugter godt, men fedter ikke og efterlader heller ej huden alt for shiny, men dog klart med mere glød og en dejlig blød fornemmelse. Hvis ens hud mangler meget fugt er denne creme nok ikke tilstrækkeligt, men til normal og kombineret hud vil jeg klart anbefale den. Cremen er desuden fri for parfume hvilket jeg sætter pris på.

Af: Katinka 25-08-2020

Fik denne sovemaske i gave og den er rigtig god. Let at bruge og fugter godt

Af: Mira Ingemann 13-08-2020

Brugte den hver aften i en periode. Så lækker og fugter huden godt. Dejlig duft
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Missha - Airy Fit Sheet Mask - Rice

En fugtgivende sheet-maske baseret på ris-ekstrakt som giver liv og glød til tør og kedelig hud. Giver en glat og mere ensartet hudtone.

13,00 kr.
Bestseller
Cosrx - Low pH Good Morning Gel Cleanser

Cosrx - Low pH Good Morning Gel Cleanser

En let og skånsom rens, der er pH balanceret til at komplimentere huden. Den renser effektivt huden og fjerner makeup samtidig med at den efterlader overfladen mildt fugtet. God til alle hudtyper.

114,00 kr.
Bestseller
Cosrx - Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++

Cosrx - Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++

En let og mild solcreme der øjeblikkeligt absorberes i huden og føles som en tynd dagcreme til trods for indholdet af solfaktor 50. Solcremen tilfører din hud en mild fugt og glød med dens indhold af både aloe vera og Vitamin E.

129,00 kr.