d'Alba

d’Alba - Peptide No-Sebum Balancing Toner


En toner/skin-tonic der er specielt udviklet til dig med tendens til store porer, urenheder og fedtet hud. Den dybderenser dine porer, så du opnår en glattere og mere ensartet hud og samtidig forebygger urenheder og hudorme. Toneren indeholder luksuriøse ingredienser som perleekstrakt og italiensk hvid trøffel ekstrakt.

Lager status

Produktet er på lager

189,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En toner/skin-tonic der er specielt udviklet til dig med tendens til store porer, urenheder og fedtet hud. Den dybderenser dine porer, så man opnår en glattere og mere ensartet hud og samtidig forebygger urenheder og hudorme.

Toneren indeholder luksuriøse ingredienser som perle ekstrakt og italiensk hvid trøffel ekstrakt. Disse 2 ingredienser arbejder sammen om at forebygge fine linjer og rynker, samtidig med at give fugt og glød til huden.

Perle-ekstrakt er kendt for at kunne lysne uens hudtone, som fx. pigmentpletter. Toneren indeholder også BHA, som er en ingrediens, der mildt eksfolierer huden og udrenser overskydende fedt og døde hudceller fra huden.

Indeholder ikke alkohol, parabener, silikone, syntetiske farver og parfume.

 

150 ml.

 

Kan hjælpe på
Sådan anvendes produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Isabella 21-09-2020

genielt

Af: Ane 15-02-2019

Effektiv toner! Den fjerner overskydende snavs og kan endda bruges til 7 skin method på trods af både aha og bha indkorporeret i toneren.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Bestseller
Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

Mizon - Snail Repair Intensive Ampoule

En let serum, der indeholder hele 80% filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Kan også behandle bumser, akne-ar, tør hud og pigment-pletter. Er velegnet til alle hudtyper.

169,00 kr.
Bestseller
Heimish - All Clean Balm

Heimish - All Clean Balm

En oliebaseret rens, der øjeblikkeligt renser selv tung og vandfast makeup af, samtidig med at fjerne skidt og snavs fra huden efter en lang dag. Heimish All Clean Balm er god til alle hudtyper og er baseret på naturlige ingredienser.

169,00 kr.
Bestseller
Mizon - All In One Snail Repair Cream

Mizon - All In One Snail Repair Cream

Indeholder hele 92 % filtreret snegleslim, som er en ingrediens der er kendt for bla. sine anti-age egenskaber, der udglatter rynker og fine linjer. Den behandler også pigmentfejl, urenheder og store porer. Den "originale" sneglecreme.

179,00 kr.