Dr. Jart+

Dr. Jart+ - Dermask Ultra Jet Porecting Solution™


En sjov sheet-maske med kul som dybderenser porerne og får dem til at synes mindre. Når masken påføres, begynder den at boble.

Lager status

Produktet er på lager

29,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En sjov sheet-maske med kul som dybderenser porerne og får dem til at synes mindre. Når masken påføres, begynder den at boble. 

Udover at dybderense huden bliver overskydende olie og talg også fjernet fra hudens overflade, hvilket kan forebygge urenheder og andre hudproblemer.

Dermask Ultra Jet Porecting Solution™ er fri for parabener og sulfater.

 

Kan hjælpe på
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Rebekka 17-10-2020

Købte lidt kun her maske fordi jeg tænkte den kunne være sjov at prøve, men er blevet positiv overrasket. Den er faktisk ret effektiv! Den boblende effekt er skøn og forfriskende og efterlader huden med en følelse af renhed.
Det eneste minus er at det kan være svært at skille masken og filmen fra hinanden og derefter vurdere hvilken er selve masken. Desuden kan det anbefales at man ligger helt ned når man har masken på, da boblerne kan få masken til at glide ned ad ansigtet.

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Elizavecca - Carbonated Bubble Clay Mask

En sjov maske, der skummer op på huden efter påføring. Med dens indhold af ler trækker den overskydende olie og skidt ud af porerne og formindsker hudorme.

129,00 kr.

Dr. Jart+ - Dermask Intra Jet Firming Solution™

En opstrammende sheet-maske som er baseret på en varmesensitiv gel, hvor kropsvarme får den til at frigive sine aktive ingredienser, så de kan penetrere dybt ned i huden.

39,00 kr.

Dr. Jart+ - Dermask Waterjet Vital Hydra Solution™

En sheet-maske med et højt indhold af aktive ingredienser der går ind og genopbygger en sund fugtbalance i huden.

29,00 kr.