Heimish

Heimish - Bulgarian Rose Hydrogel Eye Patch


En multifunktionel øjenmaske, der både lysner mørke rander under øjnene og samtidig hjælper huden med at holde sig stram og fast rundt omkring øjnene.

Lager status

Produktet er på lager

139,00 kr.

Hvilken hudtype passer den til
Produktet er

En multifunktionel øjenmaske, der både lysner mørke rande under øjnene, og samtidig hjælper huden med at holde sig stram og fast rundt omkring øjnene.

Med dens høje indhold af bulgarsk rosenvand er den fuld af plejende vitaminer og mineraler, plus at den er meget fugtgivende og anti inflammatorisk.

Bulgarian Rose Hydrogel Eye Patch er fri for parabener, æteriske olier, silikone, sulfater og udtørrende alkohol.

 

60 stk.

 

Kan hjælpe på
Sådan bruges produktet
Anvendelse
Ingredienser
Anmeldelser

Gennemsnitligt antal stjerner

Af: Lee Jørgensen 19-04-2022

Har prøvet eye pads fra flere forskellige mærker og måtte prøve disse efter at have læst anmeldelserne. Jeg er dog en smule skuffet. Jeg opbevarer dem i køleskabet og de giver en kølig effekt. De er nemme at sætte på og jeg synes dufte er rose er skøn. Jeg oplever dog, at de bliver ved med at falde ned og sidder ikke ordentlig fast, som andre jeg har prøvet. Virkningen på min hud er ikke så markant, som jeg havde ønsket desværre.

Af: Deva 15-04-2022

Det her er simpelthen det første produkt jeg har prøvet (og jeg har prøvet mange), der rent faktisk har lysnet mine kæmpe rander under øjnene. Det er helt fantastisk. De kan kraftigt anbefales hvis du også har store mørke rander!

Af: Sophia 10-04-2021

De bedste eyepatches jeg har brugt! Mine puffede øjne bliver helt reduceret når jeg bruger de her om morgenen. Kraftigt anbefaling her fra! :)

Af: Malene Vestergaard 24-09-2020

Så fantastiske og lækre. Føles virkelig luksuriøse og så dejligt kølende.

Af: Mira Ingemann 22-08-2020

Dejlig følelse både under og efter brug.
Elsker at de er lidt lyserøde med glimmer i.
Dufter godt pg giver fugt
Se flere anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse

Vær opmærksom på at du ikke er logget ind og din anmeldelse vil derfor ikke tælle med i dine månedenlig anmeldelser. Klik her for at logge ind

Relaterede produkter

Petitfee - Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch

En krukke med 60 individuelle øjenmasker, som tager sig godt af rynker og træt/kedelig hud. Øjenmaskerne indholder perle-pulver og 24K ren guld pulver der indeholder over 20 forskellige mineraler og aminosyrer.

119,00 kr.
Bestseller
 Petitfee - Gold Hydrogel Eye Patch lysner mørke rander under øjnene og mindsker tegn på træthed.

Petitfee - Gold Hydrogel Eye Patch

En krukke med 60 individuelle øjenmasker med guld, der både lysner mørke rande under øjnene og mindsker tegn på træthed.

119,00 kr.

Benton - Snail Bee Ultimate Hydrogel Eye Patch

Eksklusive øjenmasker baseret på sneglesekret, bigift og tangekstrakt, som alle bidrager til en effektiv anti-age effekt og et intensivt fugtboost.

199,00 kr.